Pamir Ölü Bulundu!

Mehmet Yavuz

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Dünden beri Zekeriyaköy yakınlarında kaybolan ve tüm sosyal medyanın ve televizyon kanallarının el ele verip aradığı Pamir, komşu evin havuzunda ölü olarak bulundu.

Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin.

Gerçekten çok zor, bir kere kardeşimi 2 saat bulamadık bir yerde oyuna dalmış, kafayı yiyeceğim sandım. Çok çok zor.

Allah rahmet eylesin

Ailesine sabır diliyorum. Çok üzgünüm.

Evet bir anne baba için dünyadaki en büyük acı budur. Ailesine sabırlar diliyorum

★★★SⅢ Tapatalk ★★★

Bütün İstanbul'u aradılar da yan komsunun havuzuna bakmayı akıl edemediler mi,kamera kayıtları felan yokmuydu,ah sorular sorular,maalesef cocugu geri getirmeyecek bunlar,Allah annesine babasına sabır versin..

Yapma be canım benim çok üzüldüm Allah rahmet eylesin :(

Allah rahmet eylesin, çok üzücü

tapatalk

Allah rahmet eylesin.Ailesine Allah sabır versin koskoca ormanı aramadan önce yan evlere baksalardı bu kadar uzamazdı yanlış arama yapıldı

Çok üzücü bir durum Allah kimseyi böyle acılarla sınamasın.

Allah rahmet eylesin.Ailesine Allah sabır versin koskoca ormanı aramadan önce yan evlere baksalardı bu kadar uzamazdı yanlış arama yapıldı

dun bakmıslar havuzun ıcıne de bakmıslar derın bı arama yapılmamıs ama cubukla fılan kontrl etmısler havuzu olmayınca genıs arama yapılmıs

Allah rehmet eylesin

Arama ekibi ciddi sorunlu ne dense az. Ben 13 yıl arama kurtarma çalışmalarına katıldım.O yaştaki bir çocuk kimseye görünmeden o kadar uzaklaşamaz. Yakında olma ihtimali %95 di. Onca ekip vs. istanbul ayaklanıp yan villanın havuzunda bulunuyorsa bu bir skandaldır. İhmali olanlar cezalandırılmalı. Bu işin şakası olmaz.

Cok uzuldum ya

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Niyeti bozmak gibi olmasın ama ailenin arama sırasındaki rahatlığı çocuğun kısmi engelli oluşu çocuğun herkes uyurken evden çıkıp yan villanın havuzuna girmesi felan bana pek tesadüf gelmiyor ama umarım tesadüftür

Geri
Üst Alt