- 6 Eylül 2014
- 93.049
- 64.069
- 4.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam insallah son bir sarki deyip febenin basina gecmezsin
Sana tff baskanligi yakisir
Neden gittiğini tahmin ediyoruz az çok Seçil Erzan olaylarından muhtemelen gidip birde Samet çöpünü alması tam fiyasko şikecileride çöp bir oyuncudan kurtardıPana'ya neden gitti ? Canı mı sıkılıyordu? Yeni bir Challenge mi denedi? Yunanistan'da şampiyon olsan ne olmasan ne ? Şampiyon olsan Cv'ne ekleyebilecegin bir başarı bile değil ki. Etkisiz faydasız bir Kupa. Ama şimdi ne oldu ? Başarısız oldun ite köpeğe laf verdin.
Başlı başına fiyasko bir kariyer tercihi.
Bu Samet olayı cok garip bence. Bizim goremedigimiz ne görülüyor bu herifte ben anlamıyorum.Samet ve arao ile yine iyi geldi buralara
Bu ligin bu sezon icin favorisi Aek. Bunu 1 ay önce de yazdim.
Hoca rakiplerinden ext puanlar alirken, hic alakasız takimlara puanlar verdi. Bu hafta alinan sonuç skandaldir bana gore.
Sampiyonluga oynuyosun, rakibin kaybetmis. Kazanirsan fark 1 puana dusecek. Evindesin ve hicbir iddiası olmayan bi takima yeniliyorsun.
Yine de bence gonderilmemeli. 1 sezon daha sozlesmesi var galiba, Pana baskanı sabretmeli