Panathinaikos, Fatih Terim ile Yolları Ayırdı

hocam yaklaşık 3-4 senedir söylüyorum, futbol seni bırakmış artık bi zahmet sen de onu bırak daha fazla rezil olmadan. şimdi eminim okan gitse de gsnin başına geçip şampiyon olup emekli olayım diye düşünüyorsundur aman diyeyim uzak dur hocam. bodrumdaki evinin değerini bil, huzurlu bi şekilde bağ bahçeyle uğraş

okan hocanın çok iyi gitmesi en çok kendini üzmüştür bir daha galatasaray'ın başına zor geçer. tek umudu avrupa şampiyonasında milli takım kötü gitmesi. milli takım kötü giderse kapağı milli takıma atmaya çalışacak.. fatih hocada bu hırs varken evinde oturup torun sevmez.
Kebapçı baskını kepazeliği le MT yolunu kendi kapatmış oldu. O haltı işlememiş olsa, Kuntz sonrası, yabancı olmuyor denir, Montella gündeme bile gelmeden, doğal aday olarak Terim' e gidilirdi ki iyi de olabilirdi; MT, kulüp takımı çalıştırmak kadar yoğun mesai gerektirmez sonuçta...

söylemiştim.

A2222dsız.webp

O çöp suyu takımla anca bu kadar olurdu zaten takım bireysel hatadan gol yemeden duramıyor :asd: Efsanemize futbolun baska statülerinde çalısmalı artık.

hoca sunu 1 türlü ögrenemedi: kazanamiyorsan kaybetme

ekibi ve transferleriyle basari hayalden de öteydi zaten

Ya zirvede bırakacaksın ya da düşüşünü göreceksin maalesef doğanın kanunu bu. Geçmiş başarılara laf atan, değersiz göstermeye çalışan arkadaşlar ne ayak onu anlamak mümkün değil ama

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Fatih Terim: "Yeni yollar ve yolculukların uzak olmadığı zamanlarda görüşmek dileğiyle..."

kendine yardımcı olarak hasan şaş ve necati ateş'i alan adam kaybetmeye mahkumdur..

Ben halen anlamış değilim
Terim niye gitti oraya?

Ülke'deki para olayindan dolayı mi "kaçtı'?

Geri
Üst Alt