Panathinaikos - Galatasaray Karşılaşması Naklen TNT'de !

Cevap: Panathinaikos - Galatasaray Karşılaşması Naklen TNT'de !

Turksatta biss sifresi mi gireceğiz?

Biz(Fransa) nerden izleyecegiz?

Turksat üzerinden biss girilecekmiş. Knala sitesinde bilgi verilir büyük ihtimalle.

ee abi şifresiz diyor TNT de ne biss i ne bilmem neyi ?

Kablolu Tv'de TNT var. Ben ordan izleyeceğim. Kablolusu olanlar ve kanalı ayarlamayanlar ayarlasın :)

Hala CnnTürk mü TNT mi bilmiyoruz ya. Eğer böyle olursa son dakikaya kadar evde maçı bekleriz, son anda şifreli derlerse de kahvelere koşarız olacak olan o, ben de arabama atlar hız sınırlarını zorlarım maç salonuna doğru. Kesin olarak bir açıklama vs. gelirse yayın ile ilgili, öğrenen arkadaşlar burada aydınlatalım birbirimizi lütfen..

Hala CnnTürk mü TNT mi bilmiyoruz ya. Eğer böyle olursa son dakikaya kadar evde maçı bekleriz, son anda şifreli derlerse de kahvelere koşarız olacak olan o, ben de arabama atlar hız sınırlarını zorlarım maç salonuna doğru. Kesin olarak bir açıklama vs. gelirse yayın ile ilgili, öğrenen arkadaşlar burada aydınlatalım birbirimizi lütfen..

Cnn turk kesinlikle degil bak

Birand'dan UEFA maç yayınları açıklaması - Video CNNTurk.com

Arkadaslar bir daha anlatiyorum sanirim anlatamadim yahut anlamadiniz neyse :) Maci d-smart yayinliyor Paralel yayinlada TNT den yayinlicaklar..hic bir uydu alicisi olmayanlar TNT yi normal antenle izleyenler (cati anteni hani eskiden barirdik oldumuuu geldimi görüntüüü filan :) ) izeleyebilicek bir de d-smart uydu alicisi olanlar ..d-smart diger uydu alicilarindan izlenmesin diye de maci sifrelicek karasal yayinda yani normal antende sifre sorunu olmadigi icin d-smart harici uydu alicisi olanlar maci izleyemiyecekk..!

Galatasaray macini CNN-Turk vermiyor!

Daha yeni telezonda acikladilar. Galatasaray'in macini sifreli kanal gosteriyormus.

(Bu arada , ben avrupada yasiyorum, yani bunu aciklayan kanal Avrupaya bu haberi illetdi, Turkiyede de sifreli mi ? Bilmiyorum.)

Cevap: Galatasaray macini CNN-Turk vermiyor!

hangi kanal veriyor adam gibi bi açıklama yokki kanallardanda

Arkadaslar bir daha anlatiyorum sanirim anlatamadim yahut anlamadiniz neyse :) Maci d-smart yayinliyor Paralel yayinlada TNT den yayinlicaklar..hic bir uydu alicisi olmayanlar TNT yi normal antenle izleyenler (cati anteni hani eskiden barirdik oldumuuu geldimi görüntüüü filan :) ) izeleyebilicek bir de d-smart uydu alicisi olanlar ..d-smart diger uydu alicilarindan izlenmesin diye de maci sifrelicek karasal yayinda yani normal antende sifre sorunu olmadigi icin d-smart harici uydu alicisi olanlar maci izleyemiyecekk..!

O zaman ben izleyebileceğim.:cool:

Yav şimdi Digital uydu da yani turksatta sifresiz izleyebilecek miyim ben bu maçı?

Yav şimdi Digital uydu da yani turksatta sifresiz izleyebilecek miyim ben bu maçı?

uydu alicin d-smart uyumlu diylse hayir.. TNT cogu ilde gayette güzel cekiyor normal bi tv üstü anteni bulun TNT yi aratin bulun..bu kadar..d-smart in bunu yapma sebebi uydu alamiyacak kadar durumu kötü olan alt gelir sinifi..bence de gayet güzel bir düsünce..

Nerden bulacam ben o eski antenleri yav. Gidip kahvede izlicez napalım:mad:

Geri
Üst Alt