Ömer Çelik
Cezalı
- 24 Kasım 2008
- 7.558
- 2
- 1.333
Cevap: Panathinaikos - Galatasaray Karşılaşması Naklen TNT'de !
Turksatta biss sifresi mi gireceğiz?
Turksatta biss sifresi mi gireceğiz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz(Fransa) nerden izleyecegiz?
ee abi şifresiz diyor TNT de ne biss i ne bilmem neyi ?
TNT'de. Insallah kapatmazlar aksama.
Hala CnnTürk mü TNT mi bilmiyoruz ya. Eğer böyle olursa son dakikaya kadar evde maçı bekleriz, son anda şifreli derlerse de kahvelere koşarız olacak olan o, ben de arabama atlar hız sınırlarını zorlarım maç salonuna doğru. Kesin olarak bir açıklama vs. gelirse yayın ile ilgili, öğrenen arkadaşlar burada aydınlatalım birbirimizi lütfen..
Arkadaslar bir daha anlatiyorum sanirim anlatamadim yahut anlamadiniz neyseMaci d-smart yayinliyor Paralel yayinlada TNT den yayinlicaklar..hic bir uydu alicisi olmayanlar TNT yi normal antenle izleyenler (cati anteni hani eskiden barirdik oldumuuu geldimi görüntüüü filan
) izeleyebilicek bir de d-smart uydu alicisi olanlar ..d-smart diger uydu alicilarindan izlenmesin diye de maci sifrelicek karasal yayinda yani normal antende sifre sorunu olmadigi icin d-smart harici uydu alicisi olanlar maci izleyemiyecekk..!
Yav şimdi Digital uydu da yani turksatta sifresiz izleyebilecek miyim ben bu maçı?
Yav şimdi Digital uydu da yani turksatta sifresiz izleyebilecek miyim ben bu maçı?