Pandemide 10 Kişinin 6'sı 6.6 Kilo Aldı

Kilom ayni kaldi diyebilirim. 3 sene önce 93 kilo falandim, kilo vermeye islemi tamamlandigindan beri sabit sayilir. 73.5 üstünü görmem. 70-71-72 gidip geldigi de olmustu. Istesem 2 kilo veririm ama hic hareket yoktu sinavlardan dolayi.

Bence hem pandemi, hem de son 2-3 aydaki ağır kış koşullarında (enerji almak için işin ucu kaçıyor) mevcut kiloyu korumuş olamak veya 1-2 kilo almış olmak da önemli bir sıkıntı değil, ben bu guruba da tebrik gönderiyorum. Havalar ısındıkça fazla kilolar daha rahat atılır.

Koronadan kaçayım derken kiloya bağlı kalp ve damar hastalıklarından ölecek insanlar.

Şu korona önlemleri adı altında topluma öyle zarar verildi ki virüs bu kadar zarar veremezdi.

@Murat Onder sıcak gelişme nerede abi
3 videodan 220 mb. olan 1. bitti, 2. 970 şu an o devam ediyor. Birde 3. var o 117 mb. Şu upload olayı sıkıntı merak etme laf ağızdan bir kere çıkar. Ondan sonra da senin maç (halı saha) kasetlerini bir görelim diyeceğim.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2021-03-31 22-11-43.png
    Ekran görüntüsü 2021-03-31 22-11-43.png
    195,3 KB · Görüntüleme: 9
3 videodan 220 mb. olan 1. bitti, 2. 970 şu an o devam ediyor. Birde 3. var o 117 mb. Şu upload olayı sıkıntı merak etme laf ağızdan bir kere çıkar. Ondan sonra da senin maç (halı saha) kasetlerini bir görelim diyeceğim.
halı saha mı kaldı abi ooooooo virüs cirit atıyor ahahha :D

Geri
Üst Alt