Pandev ve Dzemaili, Galatasaray Yolunda!

Dzemaili hakkında bir fikrim yok ama Pandev açık ve net Pato'dan daha iyi şu an.İyi bir profesyonel, kanatta da oynayabiliyor.Tecrübeli ve iyi golcü.

Lütfen dönsün şu rüzgar tersine, gelmesin şu çapsızlar bize. Böyle kapanırsa bu transfer sezonu büyük hayal kırıklığı yaşayacağım.

Brezilya liginden patl gelsin tamam ok

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

pandev soru işareti ama dzemaili çok iyi transfer özellikle uzaktan adeta bombalıyor en az 7-8 tane uzaktan atar. Pandev fazla golcü değil ama takıma yararlı bir oyuncu son yıl fazla oynamadı bakalım nasıl çıkacak

Ya mümkünse futbol ile ilgili yorum yapma sanata falan yonel

Senin gibi futboldan anlayıp kariyerinde 357 maçta 83 gol atmış adamı beğenmediğim burak'ı kessin diye alacağıma futboldan anlamayayım daha iyi..

Bize burak çapsızını kesecek adam lazım, arif erdem gibi yardımcı forvet değil..

Bu transferler bitiyorsa eğer Pandev'in takacağı kapakları bekliyorum bu sene.

Senin gibi futboldan anlayıp kariyerinde 357 maçta 83 gol atmış adamı beğenmediğim burak'ı kessin diye alacağıma futboldan anlamayayım daha iyi..

Bize burak çapsızını kesecek adam lazım, arif erdem gibi yardımcı forvet değil..

Ha sen pandevin uç forvet olarak oynayacagını falan da sanıyorsun yani

Saçmalamayalım lütfen.

Bence de saçmalamayalım.. beğenmesek de görüşlere saygılı olalım..

Bana göre Napoli Galatasaray'ın çapında bir takım değil, zaten hak ettikleri yerde, Avrupa ligindeler.. bilbao gibi başka bir çapsız takım tarafından aşağılanarak gönderildiler çaplarına uygun lige..

Ha sen pandevin uç forvet olarak oynayacagını falan da sanıyorsun yani

He öyle sanıyorum.. :)

çattık..

öyle oynamayacağını bildiğin adamı niye alıyorsun IQ'su 150 olan arkadaşım.. bizim ihtiyacımız yan forvet mi?

Yoksa kabız burak'ı kesecek tek forvet oynayabilecek adam mı?

bence telaffuz edilen paralara iyi transferler.dzemaili isviçre milli takımında 37 maça çıkmış.bolton torino parma napoli gibi takımlarda oynamış.adamın cv si çok iyi.pandev zaten iyi futbolcu.2 sene yüksek performans gösterse yeter artar.bu sene 4.yıldızı da taktık mı daha isteriz.

He öyle sanıyorum.. :)

çattık..

öyle oynamayacağını bildiğin adamı niye alıyorsun IQ'su 150 olan arkadaşım.. bizim ihtiyacımız yan forvet mi?

Yoksa kabız burak'ı kesecek tek forvet oynayabilecek adam mı?

Senin futbol aklını öpeyim

Dzemaili, forumun çoğunun istediği Behrami'den iyi adam. Hele o fiyata bitiyorsa çok iyi ama ben en az 6'ya biter diyorum.

Pandev'a soru işareti diyenler hiç izlemediler onu heralde :D Adam da top cambazı gibi teknik var

Geri
Üst Alt