Pandev ve Dzemaili, Galatasaray Yolunda!

Podolskiyi ve daha bir çok sayabileceğim oyuncuyu reddeden Prandellinin Pandevi onaylaması çok garip. Ya prandellinin reddettiği haberleri yalan. Ya da Pandev ve diğer sığır yönetim transferi.

Neyse, Doğruysa hayırlı olsun.

Kötü oyuncular değil ama, bu kadar rezalet ve plansızlık içinde geçen bir transfer sezonu daha zor yaşarız herhalde. Ünal Aysal'ın kulübü çok daha iyi bir kurum haline dönüştüreceğini beklerken, daha da vahim durumlara geldi. İlk önce şu transfer ve kontrat işleri ile kim ilgileniyorsa, direkt görevden alınmalı.

Dzemaili iyi oyuncu Pandev keza yine bize katki saglar ama uzun sureli sozlesme imzalamak ne kadar akillica bir hamle olur, orasi tartisilir. Kiralik gelseler bende daha fazla sevinen olmaz galiba..

Dzemailiyle uzun sozlesme yapılabilir de pandevle max 2 senelik falan yapılmalı

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hani takima genc oyuncular aliyordu guya Baskan? Daha 1 ay evvel boyle bir aciklamasi vardi..

Risk almak kirala gitsin, opsiyonu ile birlikte yine 3.5.milyon € kiralama bedeli ode ama o 3-4 yillik sozlesmeyi IM-ZA-LA-MA..

İyi de napoli sözlesmesi bitecek olan oyuncuyu ne diye kiralasın sana ?

Satmaya bakar adam zaten sözlesmeye kalmıs 1 yıl kiralasa sözlesme bitiyo saçma yani

Zaten pandeve 1+1 diyolar dogru olan da o

Satmaya bakar adam zaten sözlesmeye kalmıs 1 yıl kiralasa sözlesme bitiyo saçma yani

1-2 sayfa önce aynı mesajı ben de attım ama Bünyamin ısrarlı :)

1- Napoli o bolgelere transfer yapti, alacagimiz ikiliye sira zor gelir.

2- 3.5 milyon € bonservis odeyecekmisiz. Onun yerine ayni bedeli kiralamak icin verelim yeterki 3-4 yillik olan sozlesmeleri imzalamayalim. Sonrs kurtulmak icin yine para dokuyoruz. Ayni seyi Eboue icin yasiyoruz bugun.

Ayrica 5 yabancili oyunda kimi nasil oynatacagiz...

Dzemaili Yekta yerine oynakacak, Bruma ve Pandev yedek olacak.

saçmalık pandev kötü değil ama aradığımız adam değil dzemailli ise yabancı sınırı olmasa neysede yabancı sınırı varken saçma selçuk'un yerine inleri alın orta saha alacaksanız

1- Napoli o bolgelere transfer yapti, alacagimiz ikiliye sira zor gelir.

2- 3.5 milyon € bonservis odeyecekmisiz. Onun yerine ayni bedeli kiralamak icin verelim yeterki 3-4 yillik olan sozlesmeleri imzalamayalim. Sonrs kurtulmak icin yine para dokuyoruz. Ayni seyi Eboue icin yasiyoruz bugun.

Ayrica 5 yabancili oyunda kimi nasil oynatacagiz...

Dzemaili Yekta yerine oynakacak, Bruma ve Pandev yedek olacak.

Rotasyon denen bişey var kardeşim

Yeri gelir defansı turklerden kurarsın yeri gelir bruma yedek kalır ğandev yerek kalır rotasyonla çözeceksin bunları baska sansın yok

Ben zaten tellesin falan da oynayabilecegini sanmıyorum bu sene

Dzemaili iyi oyuncu Pandev keza yine bize katki saglar ama uzun sureli sozlesme imzalamak ne kadar akillica bir hamle olur, orasi tartisilir. Kiralik gelseler bende daha fazla sevinen olmaz galiba..

Kardeş en doğru yorumu sen yapmışsın. Bir Pandev tmm Dzemaili ne der, diğer Dzemaili tmm Pandev ne der.

İş yaparlar ama 3 sene çok fazla

Adam gelmez ki o zaman bu kadar basit birseyi yönetim düşünmemiş midir sence?

Son gune kalirsan ikna edecek oynuncu bulamaman gayet dogal.

Iyi oyuncular ama uzun sureli sozlesme imzalamamaliyiz. Pandev'le 3 yillik sozlesme imzalamak sacmalik.

Su sozlemse detaylari belli olsun daha saglikli yorumlar yapariz.

Not: Simdide Dzemaili icin 4, Pandev icin 1.5 milyon€ bonservis ucreti odeyecegimiz soyleniyor

Rotasyon denen bişey var kardeşim

Yeri gelir defansı turklerden kurarsın yeri gelir bruma yedek kalır ğandev yerek kalır rotasyonla çözeceksin bunları baska sansın yok

Ben zaten tellesin falan da oynayabilecegini sanmıyorum bu sene

Dzemaili Yekta yerine oynar, Pandev de sirasi geldiginde rotasyon oyuncusu olur.

Zaten isimler iyi ama sozlesme sartlari beni tedirgin ediyor.

emekliler takımına yeni emekliler keriz parası böyle yenir işte, bir kuruş harcamam artık,ne store alışverişi nede başka bişey ,ben keriz değilim..

Dzemaili Yekta yerine oynar, Pandev de sirasi geldiginde rotasyon oyuncusu olur.

Zaten isimler iyi ama sozlesme sartlari beni tedirgin ediyor.

Ona gördüğümüzde karar veririz

Ben de karsıyım pandevle uzun sozlesme yapılmasına

Dzemailiyle yapsınlar 3 yıllık farketmez ama pandevle yapmamalılar

Son dk için iyi transferler pandev gibi oyuncularla kazanılır bu ligde şampiyonluk

Geri
Üst Alt