Üye Görüşü Pandev ve Dzemaili'den Faydalanmak

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
Hamza Hoca..

En saglam 3 yabancimiz yokken Pandev nasil olmaz? Dzemaili'nin ölüsü bu Yekta'dan kötü müdür yani? Sabri'nin mac yapmamis hali nasil Tarik+Veysel'den iyi ise aynen Dzemaili de Yekta'dan kat kat iyi futbolcudur. Bu adamlara verilen paralar ne olacak? Ne olursa olsun paralarini alacaklar bizden, ee burada yatarak para kazaniyorlar! 3 yabanciyla deplasmana giderken bu ikisinin olmamasi büyük bir hatadir.

Hadi Dzemaili'yi gectim ama su macta Pandev'i niye almassin be adam? Kontenjan sorunu da yok, gercekten büyük sacmalik.

Dzemaili umarım sakatlıktan yeni döndü diye götürülmemiştir. Pandev'in sakatlığı filan yoksa götürülmemesi çok saçma. Sneijder'in sakat olduğuna inanmıyorum ailesi ile Noel keyfi yapıyordur.

Selçuk-Burak ve Bruma'ya bagliyiz yarin aksam, bunlarin hepsi mükemmel performans göstermezse galibiyet cok zor acikcasi.

Sneijder sakattır bence Noel diye adama izin verdilerse hemen görevi bıraksınlar yada Sneijder sakatım ayağı yaptıysa o da gidebilir hiç daha maça çıkmasın

Pandev hangi mantıkla kadroya alınmamış acaba.

tapatalk

pandevin kadroya alınmaması sakat değilse çok saçma.Diyelim ki diğerleri de sakat bile olsa takımın geri kalanıyla noel tatiline çıkmalılar.kimseye ayrıcalıklı noel izni verilmemeli

Her ikiside verimliliklerinden ötürü yetersiz. Varlıkları fark yaratmaz. Ama en azından Pandev kupa performansıyla haketmişti kadroyu.

GT-I9300 Tapatalk

Pandev sakatmış

Dzemaili oynamasada olur zaten. Yekta bile daha faydalı

Ustun futbol zekasi olan Hocamizin verdigi efsane kararlara saygi duymamiz gerekiyor, kendisi bir Mourinho bir Klopp'ten neyi eksik var.

Taktiksel bir tercih olmustur yani Umut > Pandev Yekta > Dzemaili bunu Mourinho bile yapardi.

Hiç birinin sakat olduğuna inanmıyorum. Sneijder ve Chedjou ne ara sakatlandı? 1 haftadır hiçbir şeyleri yoktu bunların. Maç arefesini mi beklediler sakatlanmak için? Hele Pandev 2 gün önce 90 dk oynayan adam ne oldu da sakatlandı? Hadi Dzemaili'yi anladık ama diğer yabancıların sakat olduğuna kimse beni inandıramaz. Bu kadar oynamalarına engel olacak bir sakatlık geçirmiş olmalarına imkan ihtimal yok. Geçiniz. Hepsinin sakatlığının aynı anda ve Noel'e denk gelmesi tesadüf olamaz.

Bir türk hoca dan yabancilara sahip cikmasini beklemek aptalliktir..
Ya Hakan Allah aşkına sürekli negatif eleştiri yapıyorsun da adamlar sakatsa ya da noel amacıyla oynatmak istememiş olması jesttir.futbolcuya ayrıca kafası başka yerde vücudu sahada olmasından sa bu daha iyi eleştirinün aksine bence noel.için kadroda yoklarsa yerliler aksine kollanmamış oluyor biraz mantık lütfen

Sony Xperia

Hiç birinin sakat olduğuna inanmıyorum. Sneijder ve Chedjou ne ara sakatlandı? 1 haftadır hiçbir şeyleri yoktu bunların. Maç arefesini mi beklediler sakatlanmak için? Hele Pandev 2 gün önce 90 dk oynayan adam ne oldu da sakatlandı? Hadi Dzemaili'yi anladık ama diğer yabancıların sakat olduğuna kimse beni inandıramaz. Bu kadar oynamalarına engel olacak bir sakatlık geçirmiş olmalarına imkan ihtimal yok. Geçiniz. Hepsinin sakatlığının aynı anda ve Noel'e denk gelmesi tesadüf olamaz.
Sneijder in bir haftadır sakat olduğu(ayak baş parmağı sanırım) yazıyor du her yerde

Sony Xperia

Geri
Üst Alt