Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.902
- 25.938
- 2.893
Dedic varmış bende. Luis Malagon <-> Yasser Ibrahim'i yapayım eğer iptal etmediysen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dedic varmış bende. Luis Malagon <-> Yasser Ibrahim'i yapayım eğer iptal etmediysen.
Hmmm fikrim yok vallaÜstat anında gerçekleşti diğerleri çok bekletiyor. Ülkeden mi kaynaklı acaba
Ekli dosyayı görüntüle 323790
Ekli dosyayı görüntüle 323791
Kalan fazlalar. Kim ne istiyorsa buyursun

5i de yok bende ustad, neler istersin?

Girdim hepsini tek swapta. Bir tek Curacao'lu oyuncu var. Onu disarida biraktim. 5'e 5 takas olmali, renktas.5i de yok bende ustad, neler istersin?
Bendeki 6nin tamamini da verebilirim cifti yoksa sende
(Tek istekte birden fazlasinin adini girebiliyorsun, dun vasf ile denedik oldu oyle)
Ekli dosyayı görüntüle 323799
Benim tum 6sini tek tek girmedim, direkt full stack dedim, sendekileri mecbur girmem gerekti ama.
Sana nasil uyarsa duzenlerim
5i de yok bende ustad, neler istersin?
Bendeki 6nin tamamini da verebilirim cifti yoksa sende
(Tek istekte birden fazlasinin adini girebiliyorsun, dun vasf ile denedik oldu oyle)
Ekli dosyayı görüntüle 323799
Benim tum 6sini tek tek girmedim, direkt full stack dedim, sendekileri mecbur girmem gerekti ama.
Sana nasil uyarsa duzenlerim
Girdim hepsini tek swapta. Bir tek Curacao'lu oyuncu var. Onu disarida biraktim. 5'e 5 takas olmali, renktas.
Bu ikili kaldı fazla. Var mıdır takas yapan?
Panama - Andres Andrade
Mısır - Mohamed Elshenawy
Ekli dosyayı görüntüle 323814

Tamamdır request yaptım.
Bana da maskotlar cikti bugun
Bugun herkese bas sayfa seyleri cikiyor demek (bana da hakan ciktiEkli dosyayı görüntüle 323825
Ekli dosyayı görüntüle 323826
Bugunku swapliklarim. Isteyenler yazsin. Uyaninca bakacagim. Simdi yatma vakti.![]()
Diaz Nuri takası?Ekli dosyayı görüntüle 323823
23.05.26 fazlalari
Ben de var ama su an az mesgulum eve gidince sana yarar diye yaparizDiaz Nuri takası?