- 31 Ağustos 2021
- 72.073
- 51.663
- 3.843
Swap rookie nasıl oldun ? kaç millet ile oraganize içindesin ? Public transfer için nereyi kullanıyorsun ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynısı kadrolar 18 kişilikFiziksel albümde full kadrolar var sanırım tamamlanmis bir albüm videosu gördüm gerçek mi bilmiyorum ama sayfaları çeviriyordu sürekli dijitalde olmayan topçular + takım fotoları vardı
Üstad dijatalde 12 kişi var yav 18 değil ki ben farklı albüm mu biriktiriyorum alla allaaynısı kadrolar 18 kişilik
farklı galiba - şu fifa puanlarıyla paket almaya uğraşırken ben de gördüm.Adrenalyn versiyonu farklı değil mi? Her yerde onu görüyorum da.
farklı galiba - şu fifa puanlarıyla paket almaya uğraşırken ben de gördüm.
çıkartma formatları falan farklıydı epey.
26 kişilik kadroya kıyasladım iki albümde de full kadrolar yok zaten resmi kadrolar açıklanmadan basılıyorÜstad dijatalde 12 kişi var yav 18 değil ki ben farklı albüm mu biriktiriyorum alla alla
Resmi kadro demiyorum üstad fiziksel albümde yedek oyuncular+ takım fotoğraf kartı da varken bizim uygulamada 11 topçu+ logo var26 kişilik kadroya kıyasladım iki albümde de full kadrolar yok zaten resmi kadrolar açıklanmadan basılıyor
Bu swap gerçekleşmemiş bu arada. Neden böyle oldu ki?
Bazen uzun suruyor cok , senle mesela cok hizli oluyor ama vasf ile 5 saat falab bekledin gecen gunBu swap gerçekleşmemiş bu arada. Neden böyle oldu ki?![]()
Gvardiol verdim üstad aç talep alayım ashureyiEkli dosyayı görüntüle 323884
Bu sende yoksa Machino ve Andrade hariç istediğin stickerı gönder renktaş.