panini 2026 dünya kupası çıkartma albümü

messi çıkan oldu mu grupta?

Bende de 30. 8 gün bedavaları almazsak anca bitiyor. Böyle boktan iş görmedim. Bir de 10 kod gir görevi yapmışlar 6 gün süre vermişler. Hergun 1 kod geliyor dalga geçer gibi
Iste 2 email ile cola olayini yaparsan yetisiyor o mesela. Ama genede sacma, o kadar kodlar ortaya cikmis etmis. 5inci haftada kodlari kullan diye challange aciosun

Ilk haftalarda arjantinden adam topla et falan yapmislar sacma sapan.

Sabah fifadan 3500 peuana deluxe kodu aldim , onu da saydi ayricam 5/10 oldu

Iste 2 email ile cola olayini yaparsan yetisiyor o mesela. Ama genede sacma, o kadar kodlar ortaya cikmis etmis. 5inci haftada kodlari kullan diye challange aciosun

Ilk haftalarda arjantinden adam topla et falan yapmislar sacma sapan.

Sabah fifadan 3500 peuana deluxe kodu aldim , onu da saydi ayricam 5/10 oldu
Yav sende yok mu görünmeyen kartlar. Bende baya bir takım var öyle uyuz oluyorum onu da cozemediler. Ula sırf sevdiğimiz için oynuyoruz yoksa valla çok saçmalığı varmış şimdi senle alt alta yazinca

messi çıkan oldu mu grupta?
Arjantinliler ben de epey az cikiyor, ronaldo da gormedim daha hic.(Public swapta en fazla guney amerika ile eslesmemize ragmen)

Fransa , kuracao ve fil disinin bitmesine az kaldi bende.

Hatta fransadan eraydan logo gelince 2 eksik kalacak
Senegalde 1 eksik var

(Takim isleri esas buralarda lazim aslinda bu arada)

Public swaplarda kafaniza gore mi takim belirliyorsunuz karsi tarada yoksa attim g.amerika-g.amrrika ulkeleri, avrupaya -avrupa ulkeleri gibi mantiginiz mi var.

Asyada arabistanda avrupada hic oynanmiyor gibi hissediyorum nerdeyse. Hep guney amerika 1 kere turkiye ile eslestim

dream kadro nasıl kuruluyor la ben kurmadım

Arjantin-isvicre-brezilya-paraguay bendeki en az kartlı takımlar. Düne kadar Arjantin'de sadece 1 kartım vardı.

Almanya'da 3 eksiğim kaldı.
Irak bitmek üzere
Fransa bitmek üzere
Curaçao Göktuğdaki kartı alabilirsem bitmek üzere

Birde tamamlama meraklisi biriysen (ki amac o zaten) 16 tane stad vs var bilmemne var , onlarda sadece deluxe oaketlerden cikiyor.

Kisaca diyor ki tamamlayacaksan bunlar icin paket alcaksin.

Swap yok stadyumlarda falan cunku kategori olarak

Public swaplarda kafaniza gore mi takim belirliyorsunuz karsi tarada yoksa attim g.amerika-g.amrrika ulkeleri, avrupaya -avrupa ulkeleri gibi mantiginiz mi var.

Asyada arabistanda avrupada hic oynanmiyor gibi hissediyorum nerdeyse. Hep guney amerika 1 kere turkiye ile eslestim
Ben random yapıyorum. Dün 3 Cezayirli farklı geldi şaşırdım kim gonderdiyse büyük dua aldi

Birde tamamlama meraklisi biriysen (ki amac o zaten) 16 tane stad vs var bilmemne var , onlarda sadece deluxe oaketlerden cikiyor.

Kisaca diyor ki tamamlayacaksan bunlar icin paket alcaksin.

Swap yok stadyumlarda falan cunku kategori olarak
Stad değil ya şehrin fotosu bok gibi olmuş ayıptır söylemesi keşke stad olsa

Ben random yapıyorum. Dün 3 Cezayirli farklı geldi şaşırdım kim gonderdiyse büyük dua aldi
"Allow duplicates" secmezsen zaten sende olmayanlari getiriyor sana. (Sectiginde takimi sol ust kosesindeki sayi sende olmayanlarin adedi)

Ben bazen sirf fan stickerlar gelsin diye aynilarida seciyorum maksat swap olsun diye

1 kere bile avrupa ulkesiyle public swap olmadi ama. Garip bi yazilim var bence arkada.

"Allow duplicates" secmezsen zaten sende olmayanlari getiriyor sana. (Sectiginde takimi sol ust kosesindeki sayi sende olmayanlarin adedi)

Ben bazen sirf fan stickerlar gelsin diye aynilarida seciyorum maksat swap olsun diye

1 kere bile avrupa ulkesiyle public swap olmadi ama. Garip bi yazilim var bence arkada.
Ben hala dün sabah arkadaşla yaptığımız birebir isimli 3-3 oyuncunun nasıl başkasına gittiği kisimdayim ya. Lautaro alacaktık vs çocuk diyor takas olmuş bir girdim nah olmuş bendeki duruyor onunkileri dizlamis biri

Ettigimin memleket duzeninde discord falan da acik degilki. Asiri ise yarardi forumu kastirmaktansa

Ben hala dün sabah arkadaşla yaptığımız birebir isimli 3-3 oyuncunun nasıl başkasına gittiği kisimdayim ya. Lautaro alacaktık vs çocuk diyor takas olmuş bir girdim nah olmuş bendeki duruyor onunkileri dizlamis biri
Spesifik adam olarak mi yaptiniz hoksa takim adi mi girdiniz , orada cunku karambol olmus olabilir. Tatsiz olmus

Geri
Üst Alt