- 27 Ocak 2010
- 140.540
- 107.123
- 5.788
messi çıkan oldu mu grupta?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Memede var dream kadrosunda forvet oynuyormessi çıkan oldu mu grupta?
Iste 2 email ile cola olayini yaparsan yetisiyor o mesela. Ama genede sacma, o kadar kodlar ortaya cikmis etmis. 5inci haftada kodlari kullan diye challange aciosunBende de 30. 8 gün bedavaları almazsak anca bitiyor. Böyle boktan iş görmedim. Bir de 10 kod gir görevi yapmışlar 6 gün süre vermişler. Hergun 1 kod geliyor dalga geçer gibi
Yav sende yok mu görünmeyen kartlar. Bende baya bir takım var öyle uyuz oluyorum onu da cozemediler. Ula sırf sevdiğimiz için oynuyoruz yoksa valla çok saçmalığı varmış şimdi senle alt alta yazincaIste 2 email ile cola olayini yaparsan yetisiyor o mesela. Ama genede sacma, o kadar kodlar ortaya cikmis etmis. 5inci haftada kodlari kullan diye challange aciosun
Ilk haftalarda arjantinden adam topla et falan yapmislar sacma sapan.
Sabah fifadan 3500 peuana deluxe kodu aldim , onu da saydi ayricam 5/10 oldu
Arjantinliler ben de epey az cikiyor, ronaldo da gormedim daha hic.(Public swapta en fazla guney amerika ile eslesmemize ragmen)messi çıkan oldu mu grupta?
Ben random yapıyorum. Dün 3 Cezayirli farklı geldi şaşırdım kim gonderdiyse büyük dua aldiPublic swaplarda kafaniza gore mi takim belirliyorsunuz karsi tarada yoksa attim g.amerika-g.amrrika ulkeleri, avrupaya -avrupa ulkeleri gibi mantiginiz mi var.
Asyada arabistanda avrupada hic oynanmiyor gibi hissediyorum nerdeyse. Hep guney amerika 1 kere turkiye ile eslestim
Stad değil ya şehrin fotosu bok gibi olmuş ayıptır söylemesi keşke stad olsaBirde tamamlama meraklisi biriysen (ki amac o zaten) 16 tane stad vs var bilmemne var , onlarda sadece deluxe oaketlerden cikiyor.
Kisaca diyor ki tamamlayacaksan bunlar icin paket alcaksin.
Swap yok stadyumlarda falan cunku kategori olarak
Albümde dream sayfası var üstad orda 11 adam seç save de sonradream kadro nasıl kuruluyor la ben kurmadım
"Allow duplicates" secmezsen zaten sende olmayanlari getiriyor sana. (Sectiginde takimi sol ust kosesindeki sayi sende olmayanlarin adedi)Ben random yapıyorum. Dün 3 Cezayirli farklı geldi şaşırdım kim gonderdiyse büyük dua aldi
Meme heralde full bosna + messi yapmak icin oynamis, adam hic ilerlemedi ordan itibaren resmendream kadro nasıl kuruluyor la ben kurmadım
Ben hala dün sabah arkadaşla yaptığımız birebir isimli 3-3 oyuncunun nasıl başkasına gittiği kisimdayim ya. Lautaro alacaktık vs çocuk diyor takas olmuş bir girdim nah olmuş bendeki duruyor onunkileri dizlamis biri"Allow duplicates" secmezsen zaten sende olmayanlari getiriyor sana. (Sectiginde takimi sol ust kosesindeki sayi sende olmayanlarin adedi)
Ben bazen sirf fan stickerlar gelsin diye aynilarida seciyorum maksat swap olsun diye
1 kere bile avrupa ulkesiyle public swap olmadi ama. Garip bi yazilim var bence arkada.
Spesifik adam olarak mi yaptiniz hoksa takim adi mi girdiniz , orada cunku karambol olmus olabilir. Tatsiz olmusBen hala dün sabah arkadaşla yaptığımız birebir isimli 3-3 oyuncunun nasıl başkasına gittiği kisimdayim ya. Lautaro alacaktık vs çocuk diyor takas olmuş bir girdim nah olmuş bendeki duruyor onunkileri dizlamis biri
Telegram kanalı gördüm sanki ama fiziksel içindi. Buluşup takas ediyorlardiEttigimin memleket duzeninde discord falan da acik degilki. Asiri ise yarardi forumu kastirmaktansa