Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 28.340
- 31.617
- 2.098
Teklifimiz mevcut ama yerimiz yok beklemem dersen seninde vaktini calmayayim üstad kendim içinYok, ucurmadim. Bir teklifin varsa diye bekliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teklifimiz mevcut ama yerimiz yok beklemem dersen seninde vaktini calmayayim üstad kendim içinYok, ucurmadim. Bir teklifin varsa diye bekliyorum.
Teklifinin ne oldugunu bilmiyorum ustadTeklifimiz mevcut ama yerimiz yok beklemem dersen seninde vaktini calmayayim üstad kendim için![]()
Bizim takaslar gerceklememis hic, baska hic bir takas acmamistim.@Can Erden kartları publicte mi kaptirdin senden saatler sonra açtığım takas bitti seninki bitmedi iptal ediyim öyleyse

Ben 5-5 i açamadim yer yok diye de 3-3 e çok şaşırdim. Bir daha farklı adamlarla mi denesek?Bizim takaslar gerceklememis hic, baska hic bir takas acmamistim.
Baska bir formul bulacagiz o hal
Hala sana ayridigim 8 var swapta
5e5 i gectim 3e3 bile gerceklesmemis nedense.
Sen yap ona gore ben de ayarlayayim.Ben 5-5 i açamadim yer yok diye de 3-3 e çok şaşırdim. Bir daha farklı adamlarla mi denesek?
Fransa logoSen yap ona gore ben de ayarlayayim.
AyewSen yap ona gore ben de ayarlayayim.
Menu gelecek, erayla su islemleri halledebilirse panini serverlari...sahibinden çıtır stickerlar sadece anında swap yapabilecek alıcılar yazsın
Ekli dosyayı görüntüle 324155
Ekli dosyayı görüntüle 324156
Ekli dosyayı görüntüle 324157
Bende var ama direkt alakasız adamlar o yüzden koydum bu adamları sana. Senin secmedigin adamları public koydum ve senle aynı takım olmamasına dikkat edip eledim. Şimdi de olmasın da göreyim.
Menu gelecek, erayla su islemleri halledebilirse panini serverlari...
13 fazla daha geldi bu sabahkiler ile
Cok kotu yapmislar bu isi. Hadi publicler bir sekil calisiyor arkada ama takim ici kalabalik islemlerde agir sivamislar.Bende var ama direkt alakasız adamlar o yüzden koydum bu adamları sana. Senin secmedigin adamları public koydum ve senle aynı takım olmamasına dikkat edip eledim. Şimdi de olmasın da göreyim
O daha kaotik olacak, 33 tane paket var ordaEyy panini takas sistemine sıçayım senin saatlerce sürüyor adamları sırtımızda tasisak daha hızlı veririz.
4 paket açma işini Dünya kupası başlayınca kaldirmazsan şerefsizsin
Bende de 30. 8 gün bedavaları almazsak anca bitiyor. Böyle boktan iş görmedim. Bir de 10 kod gir görevi yapmışlar 6 gün süre vermişler. Hergun 1 kod geliyor dalga geçer gibiO daha kaotik olacak, 33 tane paket var orda![]()