panini 2026 dünya kupası çıkartma albümü

@Can Erden kartları publicte mi kaptirdin senden saatler sonra açtığım takas bitti seninki bitmedi iptal ediyim öyleyse

@Can Erden kartları publicte mi kaptirdin senden saatler sonra açtığım takas bitti seninki bitmedi iptal ediyim öyleyse
Bizim takaslar gerceklememis hic, baska hic bir takas acmamistim.

Baska bir formul bulacagiz o hal

Hala sana ayridigim 8 var swapta

5e5 i gectim 3e3 bile gerceklesmemis nedense.

Edit: hala boyle duruyor

1779775629779.webp

Son düzenleme:
sahibinden çıtır stickerlar sadece anında swap yapabilecek alıcılar yazsın
Screenshot_20260526_090714_it_panini_fifacollection_AndroidPlugin.webp
Screenshot_20260526_090732_it_panini_fifacollection_AndroidPlugin.webp
Screenshot_20260526_090754_it_panini_fifacollection_AndroidPlugin.webp

Ekli dosyayı görüntüle 324159

O da tamamdir. Swapa falan baska koymadim, 3uncu swap islem de yok 👍
Bende var ama direkt alakasız adamlar o yüzden koydum bu adamları sana. Senin secmedigin adamları public koydum ve senle aynı takım olmamasına dikkat edip eledim. Şimdi de olmasın da göreyim.

Misal İranlı kopya adam var ama İran Logo var diye sana İran Logo koymadim

Bende var ama direkt alakasız adamlar o yüzden koydum bu adamları sana. Senin secmedigin adamları public koydum ve senle aynı takım olmamasına dikkat edip eledim. Şimdi de olmasın da göreyim
Cok kotu yapmislar bu isi. Hadi publicler bir sekil calisiyor arkada ama takim ici kalabalik islemlerde agir sivamislar.

En basit dandik mobil oyunda bile calisan entegrasyon var, sunu nasil becerememisler hayret yani. Oyun ici takim arayuzunde cat diye aninda olmali halbuki- takimin avantaji/kolayligi on planda olmasi lazim

Bu 2si olsun zaten digerlerini askiya aliriz , 16 tane fazlam kalacak- tekrar bir seyler yapariz. Goktug ile vasfide de kalabalik fazla var - epey is donecektir bugun

Eyy panini takas sistemine sıçayım senin saatlerce sürüyor adamları sırtımızda tasisak daha hızlı veririz.

4 paket açma işini Dünya kupası başlayınca kaldirmazsan şerefsizsin
O daha kaotik olacak, 33 tane paket var orda 🤣
Muhtemelen hypensondukten sonra yapacaklar o isi

Exploitlerle 20+ paket ekleyebiliosun cunku

Geri
Üst Alt