Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şöyle gönderdim:Yasser Ibrahım için seçebilirsin ihtiyacın var ise ( Sarı Kutular diğerleriyle olan swaptalar - onlar yok )
Ekli dosyayı görüntüle 324739

Yav siz bende olmayanı bulun ben fazla fazla atarım gerekirse duplicate kabul ederim sizin de işiniz görülsün zaten size dagitcam 202 kopya var napcam full stack accam size ama memeyi gruptan atın hepsini o çeker@Eray'da istedigim cok adam var da onun bizden istediginden 1 tane var sadece bende hahah
açtım
herif araya girdi Vasf ile sabah yav erken saatte - ya birisi über trolluyor forumda ya da fenerli falan birisi burayı okuyabilen eden.Yav siz bende olmayanı bulun ben fazla fazla atarım gerekirse duplicate kabul ederim sizin de işiniz görülsün zaten size dagitcam 202 kopya var napcam full stack accam size ama memeyi gruptan atın hepsini o çeker
Mbokazi gece publicten gelmiş. Ama sıkıntı yok seç kart atayım sana kopyaları kabul şıkkıni secerim. İşiniz görülsün renktasimEkli dosyayı görüntüle 324706
30 Mayıs 2026 Menü - @Göktuğ Çakırlar @Vasfi Vural @Onat Can Sağıroğlu @Sami Karakoç
@Eray Emeklier Mbokazi yapıştırmadım tutuyorum

böyle dersen 3 takım + 5 adam ile 72 saat sürecek swapara girerizMbokazi gece publicten gelmiş. Ama sıkıntı yok seç kart atayım sana kopyaları kabul şıkkıni secerim. İşiniz görülsün renktasim
Elvin Just için seç dostum fazladan seç kopyaları kabul edecek şekilde açacam ama listenin fotosunu at ona göre açayım+ davinson sanchez var alın hemen
Ekli dosyayı görüntüle 324747
Ekli dosyayı görüntüle 324748
Ekli dosyayı görüntüle 324749
Memeyi atmazsaniz alayını o çekerböyle dersen 3 takım + 5 adam ile 72 saat sürecek swapara gireriz
gelmişse yapıştırdım o zaman kendi albümüme - sana lazım diye koymamıştım henüz.
Ula maneyi kime verdin sakliyorduk senin kartları. Hain kostok
@Vasfi Vural yav zelendaliyi full stack mi açtın atsana bana![]()
neler vardıKral ver şu zelendaliyi yav![]()
Çarşaf gibi liste var saydırma tekrar gece yarısi postlarima bakneler vardı
Neler dendineler vardı