panini 2026 dünya kupası çıkartma albümü

@Eray'da istedigim cok adam var da onun bizden istediginden 1 tane var sadece bende hahah
Yav siz bende olmayanı bulun ben fazla fazla atarım gerekirse duplicate kabul ederim sizin de işiniz görülsün zaten size dagitcam 202 kopya var napcam full stack accam size ama memeyi gruptan atın hepsini o çeker

Yav siz bende olmayanı bulun ben fazla fazla atarım gerekirse duplicate kabul ederim sizin de işiniz görülsün zaten size dagitcam 202 kopya var napcam full stack accam size ama memeyi gruptan atın hepsini o çeker
herif araya girdi Vasf ile sabah yav erken saatte - ya birisi über trolluyor forumda ya da fenerli falan birisi burayı okuyabilen eden.

Dip not : herifin araya girip bana verdiği kart Messi he bu arada :D Vasf'ın messi Vasf'ta kaldı :D

+ davinson sanchez var alın hemen
Screenshot_20260530_125924_it_panini_fifacollection_AndroidPlugin.webp
Screenshot_20260530_125942_it_panini_fifacollection_AndroidPlugin.webp
Screenshot_20260530_130022_it_panini_fifacollection_AndroidPlugin.webp

G.Afrikalı koçero duruyor güvende
1780135295739.webp

Panini Menu.webp

@Sami Karakoç herkes baktı - sen de bir bak ona göre kalanını takım işleri bitince public swapa atacağım.

hepsini grupa attım rastgele

Mbokazi gece publicten gelmiş. Ama sıkıntı yok seç kart atayım sana kopyaları kabul şıkkıni secerim. İşiniz görülsün renktasim
böyle dersen 3 takım + 5 adam ile 72 saat sürecek swapara gireriz :D

gelmişse yapıştırdım o zaman kendi albümüme - sana lazım diye koymamıştım henüz.

Geri
Üst Alt