panini 2026 dünya kupası çıkartma albümü

6 vardi diye hatirliyorum bende, cocukken babam deli gibi supriz yapardi her aksam(en basta 3 tane hakkin var derdi, sonra 10 tane falan daha cikarirdi)

Nostaljik hisler geldi baktim bi, hadi album 280 flaan galiba , ona hadi okey. Ama ufak paket cikartma baya kazik. Coluk cocuk yok ortalikta birde hadi degis tokus yaparsin:)

Biz cocukken mahallede herkeste vardi, herkes almununyapar ,fazlaliklarla ne oyunlar oynardik ...
okulda 100 e yakın çıkartmam çalınmıştı. çok koymuştu. euro 96 albümüydü

okulda 100 e yakın çıkartmam çalınmıştı. çok koymuştu. euro 96 albümüydü
benimde misket oynarkenki kavgada bilmediğimiz kapıcının çocuğu bel çantasını alıp kaçmıştı - hem misket hem çıkartmalarım gitmişti

+20 muhabbetini anlamadım hacım
önceki sayfalarda bir video var - kendi kendine 2 dkda bir sürü "refer a friend" glitch i ile paket alabiliyorsun - ama günde 4 veriyor zaten ve 4 açabildiğin için bir işe yaramıyor :D (Achievement veriyor görünmeyen)

İlk swap kime gitti görmedim. 2. Swap kingsize a gitmiş tek tek gidiyor kartlar haberiniz olsun

ula böyle ne güzelmiş paso swap bildirimi geliyor sürekli birilerine gidiyor kart mail gibi :D

Iraktan sonra 1 kongo 1 norvec 1i daha total 4 oldu.

4 tane daha cukkalamis can eyy ahali uyuyor musunuz sizde alın
Valla orada neler var iraklilara kalmazdi asil istediklerim dusse ama 26 fazlam daha goktug ile olan 3 lu haric. Duser belki 3 4 bir sey daha

Boyle takas daha iyi gibi he aslinda , herkes menusunu yazinca, basalim full stacklere kime ne giderse olsun. Ayni isteklerde oyun karar versin. Fena degil he

Valla orada neler var iraklilara kalmazdi asil istediklerim dusse ama 26 fazlam daha goktug ile olan 3 lu haric. Duser belki 3 4 bir sey daha

Boyle takas daha iyi gibi he aslinda , herkes menusunu yazinca, basalim full stacklere kime ne giderse olsun. Ayni isteklerde oyun karar versin. Fena degil he
Fena değil evet ama takım seçme zorunluluğu var full stack de. Ben allow+ takım seçtim. Aslında herkes kopyalarını söylerse ona göre daha hızlı swap olur gibi. Ama yine de bence baya hızlı olmuş. Sabahtan bu yana 8 tane kart gitmiş bile

Fena değil evet ama takım seçme zorunluluğu var full stack de. Ben allow+ takım seçtim. Aslında herkes kopyalarını söylerse ona göre daha hızlı swap olur gibi. Ama yine de bence baya hızlı olmuş. Sabahtan bu yana 8 tane kart gitmiş bile
Ona yetisemezsin ki sen nasil yetiseceksin. 5 dk da bir swap editlemen gerekir

@Eray Emeklier

Hadi diyelim 1den fazla ekstra olan takimlari sana soyledik, belki bir nebze hizlanir da oyuncu oyuncu kafayi yersin ugrasmaktan.

Mesela su ne kadar yardimci olur sana? Hani 2 ya da 3+ lari koydun cabuk donsun diye mesela da iste sana bagli. Butun gun bunla.ugrascak halin yok

1000055706.webp1000055708.webp1000055710.webp

Bu sabahta kirk yilin basi ilk sayfadan bisey cikti introda, o da senden aldigim rovasatanin cifti

@Eray Emeklier

Hadi diyelim 1den fazla ekstra olan takimlari sana soyledik, belki bir nebze hizlanir da oyuncu oyuncu kafayi yersin ugrasmaktan.

Mesela su ne kadar yardimci olur sana? Hani 2 ya da 3+ lari koydun cabuk donsun diye mesela da iste sana bagli. Butun gun bunla.ugrascak halin yok

Ekli dosyayı görüntüle 324930Ekli dosyayı görüntüle 324931Ekli dosyayı görüntüle 324932

Bu sabahta kirk yilin basi ilk sayfadan bisey cikti introda, o da senden aldigim rovasatanin cifti
yok oyuncu oyuncu yapmıcam takım üzerinden. dur ayarlıyorum aklımda güzel bir fikir var

Geri
Üst Alt