panini 2026 dünya kupası çıkartma albümü

yok oyuncu oyuncu yapmıcam takım üzerinden. dur ayarlıyorum aklımda güzel bir fikir var
Guzelligi yapan sensin, ne kolayina gelirse heis

Sahsen ben bu tantanadan sonra cok arananlari hemen yapistirmam, iyi kotu herkesle bi aftermath yapariz diye

(Irak/kongo vs surkeli gordugumuz takimlardakiler eyvallahta hani avrupa ya da baba takimlardakiler denk gelirse yapistirmam hemen)

tablet evde olduğu için paketleri artık akşam açacağım şu an elde 0 kart var

Full stack açıcam dediğinizde açtım la güldük muhabbetini yaptık önceki sayfada özel kart secmedim valla bendeki eksikleri girdim. Ben de full stack girdim Screenshot_2026-06-01-11-25-23-759_it.panini.fifacollection.webp

@Göktuğ Çakırlar sabah 10a kadar bekledim bu arada bizimkisi gerçekleşmedi - bende ayırdım 3 ünü swap dışına sonra hallederiz diye (dünkü takas)

Evet tekrardan herkese selamlar,

Küçük bir google form açtım. Burada elinizde en fazla olan ülkeleri seçmenizi istiyorum. Bu anket günlük çalışacak gece 00.00-00.30 arası sıfırlanacak. Her gün en çok seçilen 9 takım için takım bazlı full stack swap açacağım.

@Vasfi Vural linki sabitleme gibi bişey varsa iyi olur üstad.

@Can Erden @Onat Can Sağıroğlu @Sami Karakoç @Göktuğ Çakırlar

anket linki: PANINI DK 2026 GSCIMBOM TAKAS
he en fazla demişsin ben fazlaları işaretledim

2+ olanları mı işaretliyeyim ?

@Can Erden @Eray Emeklier @Vasfi Vural @Sami Karakoç @Onat Can Sağıroğlu

Beyler, plan ne simdi?

4 paket actim, sadece 2 yeni kart cikti :D
Erayla sabah muhabbette adami da ugrastirmasin diye konustuk, herkesin en fazla olan ulkeleri icin anket gibi bir link koydu yukarida. Heralde ona gore ayarlayip fazlalarini salacak
Full stack koyup kafama gore yazıyorum topçu. Yav herkes full stack ellerindekini döksün diğer türlü takip etmek çok zor oluyor
Su erayin hadise bitsin bence de ayni mantikta all stack diye salmak lazim fazlalara fore. Tek tek ayarlamali kasinti oluyor herkes online iken.

Erayla test etmis oluyoruz bir nevi

Geri
Üst Alt