Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
- 19 Nisan 2013
- 13.632
- 7.714
- 1.948
Hay aksi, listeye koymustumMbappe Can a gitmiştir kendisini kutlarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hay aksi, listeye koymustumMbappe Can a gitmiştir kendisini kutlarım
1 tane daha var rahat olHay aksi, listeye koymustum![]()
Oyle desene, listeden cikardim simdi sen Can'a gitti diyince1 tane daha var rahat ol![]()
yenile yenileOyle desene, listeden cikardim simdi sen Can'a gitti diyince![]()
Yok etme, yarin bakarizOh dustu bana bugun paketlerden. Diger ikisi yok hala. IStiyorsan Eray'in kartlari icin actigim swaplardan birini iptal edeyim.
Tabii onlar full stack oldugu icin senin isteyecegin kartlarin gitme ihtimali de var.
Gir de bak tarihi swap gerçekleşmiş tekte 7 kart gitmiş sana@Eray Emeklier, renktas sen Allow Duplicates dedin mi? Daha 1 tane bile takas olmadi![]()
Deluxe Pack'te 2 tane farklı indirim kodu geldi bunları ne alırken kullanıyoruz yav.

@Sami Karakoç full stack acik bende senden 3 tane begendigim var, varsa ihtiyacin koyarsan gerceklesir (arjantin logosu gitti ama public swapta)Ekli dosyayı görüntüle 325026
menü bu arkadaşlar şu an - istediğiniz vs varsa tagleyin fazlalarınızı koyup
birisi bir şey açtımı full stack olarak koyacağım.
Olur herhalde ya hem Kore hem Brezilya hem arjantin açtım@Sami Karakoç full stack acik bende senden 3 tane begendigim var, varsa ihtiyacin koyarsan gerceklesir (arjantin logosu gitti ama public swapta)
Ekli dosyayı görüntüle 325038
Soyle bir zavazingo var eger oralara denk geldiysen. 20 tanede kendi resminin basili oldugu panini cikartmasina kupon
25 tanede albumu tamamladiktan sonra dijital versiyonunu satiyor sana "dijital urun ' diye - onun icin yuzde 50 indirim.
Bunlardir belki bahsettigin seyler.
Bathusi Aubaas ve Andrew Robertson duruyorsa yukarıdan seç heis 2 tane (full stack olarak duruyor swap benimkiler takıma açık)Full stack açıyorum ben de dünden beri. Random ne gelirse.
Stack şu şekilde:
Ekli dosyayı görüntüle 324972
Ekli dosyayı görüntüle 324973
Ekli dosyayı görüntüle 324974
Ekli dosyayı görüntüle 324975
Ekli dosyayı görüntüle 324976