panini 2026 dünya kupası çıkartma albümü

Bende baktım ona şimdi sanıyorum sende fazla bende eksik olan tek şey AVUSTURYA LOGO ?

Bende onu diyecektim, mesela ben 5 tane eklesem sen Avusturya logo eklesen 5 tane alıp 1 tane veremiyor musun illa başa baş mı oluyor? D:

Bende baktım ona şimdi sanıyorum sende fazla bende eksik olan tek şey AVUSTURYA LOGO ?

Bende onu diyecektim, mesela ben 5 tane eklesem sen Avusturya logo eklesen 5 tane alıp 1 tane veremiyor musun illa başa baş mı oluyor? D:
haa 1 tane bulduysan ne güzel - yok hep 1 e 1 çalışıyor.

ama attım sen "allow duplicates" seçersen ekstradan sende olmasına rağmen benden kabul eder (ama buna gerek yok , boşu boşuna oluyor sana bir yararı yok - fazlanı fazla ile değiştirmiş oluyorsun)

Yamal -Avusturya logo yapalım istersen ?

haa 1 tane bulduysan ne güzel - yok hep 1 e 1 çalışıyor.

ama attım sen "allow duplicates" seçersen ekstradan sende olmasına rağmen benden kabul eder (ama buna gerek yok , boşu boşuna oluyor sana bir yararı yok - fazlanı fazla ile değiştirmiş oluyorsun)

Yamal -Avusturya logo yapalım istersen ?

Anladım , tamam YAMAL atıp logo seçiyorum şimdi.

Güncel menü:

🇲🇽 Hirving Lozano
🇿🇦 Ronwen Williams
🇨🇦 Derek Cornelius
🇶🇦 Meshaal Barsham
🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 Che Adams (2)
🇨🇭 Ricardo Rodriguez
🇹🇷 Logo
🇩🇪 Marc-Andre ter Stegen (2), Joshua Kimmich, Jamal Musiala
🇨🇼 Leandro Bacuna
🇨🇮 Ghislain Konan, Evan Ndicka
🇪🇨 Kendry Paez
🇯🇵 Zion Suzuki, Keito Nakamura
🇹🇳 Naim Sliti
🇪🇬 Mohamed Elshenawy
🇳🇿 Tim Payne, Marko Stamenic
🇨🇻 Yannick Semedo, Jovane Cabral
🇸🇳 Logo, Edouard Mendy (2), Moussa Niakhate
🇮🇶 Ali Jasim
🇦🇹 Marko Arnautovic
🇺🇿 Sherzod Nasrullaev, Husniddin Aliqulov
🇨🇴 Davinson Sanchez, Yerry Mina
🇭🇷 Josko Gvardiol

Güncel menü:

🇲🇽 Hirving Lozano
🇿🇦 Ronwen Williams
🇨🇦 Derek Cornelius
🇶🇦 Meshaal Barsham
🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 Che Adams (2)
🇨🇭 Ricardo Rodriguez
🇹🇷 Logo
🇩🇪 Marc-Andre ter Stegen (2), Joshua Kimmich, Jamal Musiala
🇨🇼 Leandro Bacuna
🇪🇨 Kendry Paez
🇯🇵 Zion Suzuki, Keito Nakamura
🇹🇳 Naim Sliti
🇪🇬 Mohamed Elshenawy
🇳🇿 Tim Payne, Marko Stamenic
🇨🇻 Yannick Semedo, Jovane Cabral
🇸🇳 Logo, Edouard Mendy (2), Moussa Niakhate
🇮🇶 Ali Jasim
🇦🇹 Marko Arnautovic
🇺🇿 Sherzod Nasrullaev, Husniddin Aliqulov
🇨🇴 Davinson Sanchez, Yerry Mina
🇭🇷 Josko Gvardiol
🇸🇳 Moussa Niakhate

üstte var benim dünya fazlalar spolerında - varsa istediğin 1 tane

Bu full stack işi güzel ama kartlar hızlı akmıyor sanırım.

Şunu teklif edebilirim 1 slot full stack
2 slot özel swap. Bu özel swaplari da hak geçmemek adına sırayla yapma taraftariyim.

Örneğin oyunu oynadığını bildiğimiz kişilere sırayla. Misal can aldıysa bir daha tam tur olana kadar sıra can a gelemeyecek

Ne dersiniz full stack+ bu yönteme geçelim mi?

Ahali ne derse ben uyarim. O sistem de mantikli

Dedigin gibi full stack rahat ama tahminen sende cok islem oldugu icin biraz daha agir gidiyor.

Bende 1 public , 1 full stack , 1 bire bir icin yuruyorum simdilik. Dogru ayarlayip cakistirmayinca 3unde calisiyor

Full stack çok verimli olmadı bende şu ana kadar. 1 slottan fazlasını ayırmam. Yatarken 2 slotu public swap açıyorum aynı hesaba geliyor. Günlük listeyi atarım içinden ihtiyacı olanla swap yapabiliriz yine.

Ahali ne derse ben uyarim. O sistem de mantikli

Dedigin gibi full stack rahat ama tahminen sende cok islem oldugu icin biraz daha agir gidiyor.

Bende 1 public , 1 full stack , 1 bire bir icin yuruyorum simdilik. Dogru ayarlayip cakistirmayinca 3unde calisiyor
Obur yandan donup dolasip nerdeyde full takim fazlalik olacak erayda , illa oradan dagilacak. Eray bir nevi herkesin fazlalarini toplayip dagitici olmus oluyor.

Attim goktug /eray / berat (en fazla kartinolan 3lu) + bendeki 20 kusur kart ayni anda acik olsa , herkes bakip ayarlar ama ne kime gittigi belli olmasdigi icin bosa acik kaliyor gibi de oluyor gunun sonunda

Ornek mbappe ye goktugda bende gittik, bana denk dustu ama misal goktug cok uzun sure bekledi (tek kart icin bakarsak)

Herkese ne kolay olursa uygundur. Yakin zamanda herkesin oaketleri nerdeyse tamamen fazlaya baglayacak zatn

O zaman önerimizi harekete geçirelim derim. Dağıtım sırası için de gerekirse kura çekeriz. Veya takımdaki sıraya göre yaparız. Takıma baktığımızda goktug-can-sami-vasfi-onat-berat toplam aktif 6 kişi var zaten.

Bu da demektir ki 2 slot açtığımda 2 kişi elenir sonraki ikiliye geçeriz. Böyle böyle ilerlenir gibi.

Varsa ihtiyaç güncel listem:

🇲🇽 Hirving Lozano
🇿🇦 Ronwen Williams
🇨🇦 Derek Cornelius
🇶🇦 Meshaal Barsham
🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 Che Adams (2)
🇨🇭 Ricardo Rodriguez
🇹🇷 Logo
🇩🇪 Marc-Andre ter Stegen (2), Jamal Musiala
🇨🇼 Leandro Bacuna
🇪🇨 Kendry Paez