- 2 Nisan 2012
- 42.847
- 22.070
- 2.888
@Onat Can Sağıroğlu @Berat Ulucan istediklerinizi seçin swap açacam
Sen önce Onat'la yap sonra tekrar güncelleyelim biz de yaparız, karışmasın şiniik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Onat Can Sağıroğlu @Berat Ulucan istediklerinizi seçin swap açacam
AçtımOffical Mascots, Host Country Emblem MEX, Oswin Appollis (Güney Afrika), Uruguay ve İngiltere Logo öncelikli isteklerim olur.
Onat seçmiş sende onun seçtikleri dışındakileri seç baslatayim üstadSen önce Onat'la yap sonra tekrar güncelleyelim biz de yaparız, karışmasın şiniik.
29 tane fazlalık var bende şu an. Kendimi full stack seçip senden 5 spesifik kart mı isteyeyim nasıl yapalım?@Onat Can Sağıroğlu kral full stackten çekmişsin 2 tanesini galiba. Şimdi bir daha guncelle listeni öyle açayim
Ben senin seçtiklerini vericem karşıdan da full seçim yapacam. Sen sadece seçtiklerini söyle bana29 tane fazlalık var bende şu an. Kendimi full stack seçip senden 5 spesifik kart mı isteyeyim nasıl yapalım?
Siradan gidersem Madibo, Marquinho, Rodrygo, El Khannous, En-Nesyri de lazim. Sende var mi 5 tane benden ihtiyacin? Bakarsam daha sende bana lazim olan da cikar gibi.Göktuğ ile swap gerçekleştikten sonraki güncel fazlalar;
Eksikler:
Meks: Vasouez , Vega
Afrika: Mbokazi
Kore: Son
Çek: Zeleny , Provod
Bosna: , Katic, Bajraktarevic
Katar: Albrake, Junior, Ali,
İsviçre: Grant Xhaka
Brezil: Alisson
Fas: Hakimi, Aguerd
Haiti: Danley j.j , Casimir
Usa: Ream, Mckennie
Parag: Logo, Sanabria
Türk: Ferdi
Alm: Logo
Çuraçaçağoğa: Eljma, Bacuna
Fildiş: Logo, V. Fofana
Ekv: Galindez
Holl: Logo, Verbruggen
Jap: Sano, UEDA,
İsveç: Holm, Svensson
Tunus: Dahmen
Mısır: Elshenawy, Ibrahim, Zizo
İran: Beiranvand
Yeni Zel: Stamenic, Just
Yeşil burun: logo,
Arabis: Abu Alshamay, Alshekri,
Urug: Rochet, Gimenez, Nandez, Valverde, Ugarte
Fr: Kounde , Barcola
Senegal: Koulibaly, Nakhate, Sarr, Jackson
Irak: H. Ali
Norv: Moller Wolfe
Arj: Martinez, Fenandez, Mac Allister
Cezayir: Guendouz, Bentaleb
Avusturya: Arnautovic
ürdün: logo, al-rawabdeh
kongo: Mpasi, Mbemba
Özbek: Logo, Hamrobekov
Kolom: Quinted
İng: Henderson
Panam: Godov
15-20 tane kadar da resimsiz beyaz fazlalık var , onları yarın müsait olunca tek tek yazarım.
Benim 74 kalmis81 eksik kaldı
16/48 takım tamam.
Offical Mascots, Oswin Appollis, Demirovic, Bajraktarevic, İngiltere Logo.Ben senin seçtiklerini vericem karşıdan da full seçim yapacam. Sen sadece seçtiklerini söyle bana
Ayari (İsveç)
benim 17 istediğim vardı sadece ve sadece 1tane fazlam tuttu onlaMadibo, Marquinho, Rodrygo, El Khannous, En-Nesyri disinda
Balogun, Tyler Adams, IRankunda, Wirtz, Vite, Lindelof, Mostafa Mohamad, Milad Mohammadi, Gana Gueye, Julian Alvarez, Vitinha, Foden, Caleta-Car, Pasalic, Carrasquilla
Bayagi da varmis lan
Ilk 5'li ile beraber 20 adam var![]()