- 31 Ağustos 2021
- 66.177
- 47.490
- 3.258
@Vasfi Vural Swap Area da olusturdum kanadaya gana diye goeebiliyor musun takimdasin diye?
Otomatik gorunmuyor takim ici herold
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
swap oluşturdum gözükmüyor başkalarının tekliflerini de göremiyorum@Vasfi Vural Swap Area da olusturdum kanadaya gana diye goeebiliyor musun takimdasin diye?
Meh cortlamis bir sistem, cozeriz bir sekilswap oluşturdum gözükmüyor başkalarının tekliflerini de göremiyorum
aha değiştik galba kanada geldiMeh cortlamis bir sistem, cozeriz bir sekil
Aynen bir sey yaptin mi otomatik mi gordu? Cok kotu bu sekilde ama illa 1e1 tutturman lazim, ben fazlalarimi oraya sallasam takimda kime lazimsa alsa ya da arayuz olsa onun icin guzel olurduaha değiştik galba kanada geldi

şunlar var takaslıkEkli dosyayı görüntüle 323474
Pakete gel, 2029 Galatasaray cektik...dede van dijk olur o zamana gerci
@Vasfi Vural ekstra james rodrigues var, fazla adamin olursa soyle swap acayim, illa adam belirtmem lazim karsi taraf icin, direkt actirmiyor

gel buraya çıkartma lazım @Emrah YıldırımJoin my Collectors Team 'GSCimbom'! Team-Id: 724854, Password: gsc1905. #PaniniCollection #FIFAWorldCup #AllTheFeels
![]()
FIFA Panini Collection
Join my Collectors Team 'GSCimbom'! Team-Id: 724854, Password: gsc1905. #PaniniCollection #FIFAWorldCup #AllTheFeelspaninicollection.fifa.com
11 kişilik yer var sanırım.
Uruguay logosuna swap actim James Rodrigues verip (icimdeki parlak sevdasina lanet olsun)
COcuklugumda unutmam Euro 96 albumuydu galiba.2002 albümünde sadece 11 kartım eksikti. Ulan Suudi Arabistan full kadro kartı hiç cikmamisti
Degis tokus kismi biraz kasintiGruba katıldım. Fazlalık çıkarsa paylaşicam. Portekiz'den vitinha neto mendes çıktı baya iyi oldu ama 12 kişilik takım işi saçma olmuş Barış Alper falan yok mesela bizden enteresan yapmışlar çocukluğumuzdakinin yerini tutmaz
O zaman fazlalıkları yazicaz direkt ona göre isimleri nokta atışı yapacaz başka yolu yokDegis tokus kismi biraz kasinti
SWAP AREADA istek acman lazim, takim ici(bizim grup) formatinda ne veriyorsun , ne istiyorsunu belirtmen lazim. Karsiligini bulunca otomatik gerceklesiyor.
Epey ilkel kalmislar o sistemde acikcasi.