panini 2026 dünya kupası çıkartma albümü

@Vasfi Vural na-tamam bir aplikasyon oldugu belli, degis tokus bu kadar kasintiysa meh.

Takim ici paylasabiliyorsun diyor ama telefon app icinde cacik. Belki web farklidir.

Boyle paylasma yolu da var ama calisiyor mu bilmiyorum.

1000054561.webp

Pakete gel, 2029 Galatasaray cektik...dede van dijk olur o zamana gerci

@Vasfi Vural ekstra james rodrigues var, fazla adamin olursa soyle swap acayim, illa adam belirtmem lazim karsi taraf icin, direkt actirmiyor

2002 albümünde sadece 11 kartım eksikti. Ulan Suudi Arabistan full kadro kartı hiç cikmamisti
COcuklugumda unutmam Euro 96 albumuydu galiba.

Romanyanin sayfanin sag alt kosesinde yedek kalecisi... Tum yaz nerdeyse cikmadi.

Mahallede 50 cocuktuk o zamanlar. Misket tayfa kukali tayfa vs vs her kafadan cocuk vardi. Hicbirinde fazlasi yoktu. En sonunda bir komsunun oglu gelmisti misafirlige oyniyorduk. Onda vardi.

100 tane fazla cikartma vermistim takas etmistik.

Gruba katıldım. Fazlalık çıkarsa paylaşicam. Portekiz'den vitinha neto mendes çıktı baya iyi oldu ama 12 kişilik takım işi saçma olmuş Barış Alper falan yok mesela bizden enteresan yapmışlar çocukluğumuzdakinin yerini tutmaz

Gruba katıldım. Fazlalık çıkarsa paylaşicam. Portekiz'den vitinha neto mendes çıktı baya iyi oldu ama 12 kişilik takım işi saçma olmuş Barış Alper falan yok mesela bizden enteresan yapmışlar çocukluğumuzdakinin yerini tutmaz
Degis tokus kismi biraz kasinti

SWAP AREADA istek acman lazim, takim ici(bizim grup) formatinda ne veriyorsun , ne istiyorsunu belirtmen lazim. Karsiligini bulunca otomatik gerceklesiyor.

Epey ilkel kalmislar o sistemde acikcasi.

Degis tokus kismi biraz kasinti

SWAP AREADA istek acman lazim, takim ici(bizim grup) formatinda ne veriyorsun , ne istiyorsunu belirtmen lazim. Karsiligini bulunca otomatik gerceklesiyor.

Epey ilkel kalmislar o sistemde acikcasi.
O zaman fazlalıkları yazicaz direkt ona göre isimleri nokta atışı yapacaz başka yolu yok

Geri
Üst Alt