Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 28.339
- 31.602
- 2.098
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 323765
Ekli dosyayı görüntüle 323767
(Barcola var maaselef @sami)
2 swap halkkim acim, alintilayiniz.
Edit: estevao vasfi icin swapta*
Sec istedigini (estevao haric)Fazlalıklar bunlar isteyene atarım. Neto isteyen olacaktır da moutasamy elimde patlıyor yok mu isteyen yav
Neto-NakamuraSec istedigini (estevao haric)sendeki ikisinide alirim
Actim ben de , kismet artik ne zaman olursaNeto-Nakamura
Moutasamy-Mensah takası acıyorum renktaş
Kupa falan baslayinca biraz daha salacaklad gibime geliyor da isten bir yerde seni "eee edeyim boyle ise, surdan alayim 3 5 buyuk paket" e yonlendirmeye calisiyor.Günlük 4 paket açma işi çok saçma ya 9 paket var sınırdan açamıyorum ne saçma is
Kongolu Sami için ne istiyorsun renktaşFazlalıklar bunlar isteyene atarım. Neto isteyen olacaktır da moutasamy elimde patlıyor yok mu isteyen yav
Üstat sana özür mahiyetinde barcola vereceğim. Bekletiyorum senin icinArkamdan is ceviriliyor
Kongolu Sami can renktasa gitmis üstad swap gerçekleşmişKongolu Sami için ne istiyorsun renktaş
Meksika
Bosna
Yeni zelendadan
Bir eleman verebilirim
Günaydın! Ne karşılığında istersin?Üstat sana özür mahiyetinde barcola vereceğim. Bekletiyorum senin icin
Bende olmayan bir adam ver yeterli üstat sende takaslik kim varGünaydın! Ne karşılığında istersin?
Bunlar var, renktaş.Bende olmayan bir adam ver yeterli üstat sende takaslik kim var
Üstat anında gerçekleşti diğerleri çok bekletiyor. Ülkeden mi kaynaklı acabaEski FM wonderkidi istiyorum diyorsun
Swap açtım