Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.903
- 25.942
- 2.893
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elinde şu anda neler var? Ona göre swap ayarlayalım.Bugun herkese bas sayfa seyleri cikiyor demek (bana da hakan cikti)
Fifa parlagina talip olurum- digerlerine bakmam lazim eksik mi degil mi.
Su fifa puanlarindan 300 puan bulursam daha genis bir menu ile gelebilecegim, 3 tane tirt fazlam var su an
Hic kartim yok /kalmadi hocam, onat ile 3e3 takasladik gun icinde bendekileri istediElinde şu anda neler var? Ona göre swap ayarlayalım.
Beni herkes satıyor yahu. Bu gruba alışmak kolay olmayacak, çok fazla hain varHic kartim yok /kalmadi hocam, onat ile 3e3 takasladik gun icinde bendekileri istedi
Yakinda fazlaliklar baya artacak, o zaman daha rahat olacaktir bu isler. Her gun 2 3 tane max 5 tane fazla cikiyor deluxe paket acmiyorsanBeni herkes satıyor yahu. Bu gruba alışmak kolay olmayacak, çok fazla hain var![]()
4-5 hafta once baslamis galiba.Bu 8 tane sticker swap için hazır. İsteyenler yazsın.
Ayrıca biz oyuna bayağı geç mi başladık? Bu Meme nasıl bu kadar ileride? Yoksa Panini albüm yaratıcılarından biri mi? Belki daha piyasaya çıkmadan başlamıştır.
Biz geç başladık o zaman.4-5 hafta once baslamis galiba.
Meme kim bilmiyoruz hala - bosnali biri ya da vasfinin dayanamayip premium plus extra paketli hesabi
4-5 hafta once baslamis galiba.
Meme kim bilmiyoruz hala - bosnali biri ya da vasfinin dayanamayip premium plus extra paketli hesabi
Üstad selam takasa girelim mi ?Bu 8 tane sticker swap için hazır. İsteyenler yazsın.
Ayrıca biz oyuna bayağı geç mi başladık? Bu Meme nasıl bu kadar ileride? Yoksa Panini albüm yaratıcılarından biri mi? Belki daha piyasaya çıkmadan başlamıştır.
Girelim üstad. O soldaki logolar ne?Üstad selam takasa girelim mi ?
Güney Afrika ve cekyaGirelim üstad. O soldaki logolar ne?
Hakan haric hepsine talibim üstad ayarla takasları bende gireyim 5-5 yapalım tertemiz. Yarın kopya gelirse onlarla da kalanları yaparızGirelim üstad. O soldaki logolar ne?
Logo kimin üstad? Araba talibim + logoyu söylersen onu da alırım+3 kopyam daha oldu
cabo verde logosu japon ve panamalı lazım.Logo kimin üstad? Araba talibim + logoyu söylersen onu da alırım+3 kopyam daha oldu
Tamam üstad at bendekilere logo+ Arabi alırım. Kimi kime işlediğini söyle yeterli açıyorum hemencabo verde logosu japon ve panamalı lazım.
cabo verde - machinoTamam üstad at bendekilere logo+ Arabi alırım. Kimi kime işlediğini söyle yeterli açıyorum hemen
Açtım renktasim beklemedeyizcabo verde - machino
albrikan - andrade