Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.154
- 108.845
- 4.738
Swap sistemi yuzuunden soğudum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çalhanoğlu -Bu 8 tane sticker swap için hazır. İsteyenler yazsın.
Ayrıca biz oyuna bayağı geç mi başladık? Bu Meme nasıl bu kadar ileride? Yoksa Panini albüm yaratıcılarından biri mi? Belki daha piyasaya çıkmadan başlamıştır.
Gocamannık adamlara bak, boşlayıvirin şu işleri.
biri olmuşAçtım renktasim beklemedeyiz
Sen takası ayarla, SS at buraya. Benim evde yaptığım işler var. Onlar bitince girerim takası. Bir ara takas gerçekleşir.Hakan haric hepsine talibim üstad ayarla takasları bende gireyim 5-5 yapalım tertemiz. Yarın kopya gelirse onlarla da kalanları yaparız
Be public açmışım, unuttum. Çalhanoğlu uçmuş. Kapadım o swapları. Pardon renktaş.Çalhanoğlu -
Ekitike
Uyar mı
Renktaş. Şunlara ayarlar mısın? Ben public swap açmışım unuttum. 3 tane sticker uçmuş. Kalan 5’li bu. Bunlara açıber ve bana SS at. Ben de aynısından açayım.Hakan haric hepsine talibim üstad ayarla takasları bende gireyim 5-5 yapalım tertemiz. Yarın kopya gelirse onlarla da kalanları yaparız
Üstad 2 hak kaldı bunları açtım hemen. Vasfının takas bitince bir tane acicam senle onu da etiketler atarımRenktaş. Şunlara ayarlar mısın? Ben public swap açmışım unuttum. 3 tane sticker uçmuş. Kalan 5’li bu. Bunlara açıber ve bana SS at. Ben de aynısından açayım.