- 31 Ağustos 2021
- 72.141
- 51.695
- 3.843
@Eray Emeklier kanada /fransa logolu 3e3u iptal mi ettin heis? Biri oldu 1 saat once logolu olan hala iskence gibi devam etmekte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
her gün 4 paket geliyo zaten fazla açamıyoz uğraşmayayımExploit. Kendi kendini davet ediyorsun 2 dkda.
Arkadas davet etmis gbi sayiyor. 20+ paket geliyor oyle. Ama acamiyorsun)
Yok hayır bende sana soracaktım onu@Eray Emeklier kanada /fransa logolu 3e3u iptal mi ettin heis? Biri oldu 1 saat once logolu olan hala iskence gibi devam etmekte
Arkadas 20 tane dijital Code attı. Fiziksel biriktiriyor içlerinden dijital kodda çıkıyor bana atiyor50 paket nasıl yapıyonuz
Hic dokunmadim. Baska swap da acik degil, oburuyle beraber olacak dedim ama hala olmadiYok hayır bende sana soracaktım onu
Arkadas 20 tane dijital Code attı. Fiziksel biriktiriyor içlerinden dijital kodda çıkıyor bana atiyor
Senin nasil bu kadar cok oldu? Coca Cola sitesine 10 tane e-mail ile mi katildin?
2 paket geliyor, kendin Coca Cola'dan 2 tane daha alip 4 yapabilirsin. 4 paket geliyor derken neyi kastettin anlamadim.her gün 4 paket geliyo zaten fazla açamıyoz uğraşmayayım
2 + albüm foto + cola foto2 paket geliyor, kendin Coca Cola'dan 2 tane daha alip 4 yapabilirsin. 4 paket geliyor derken neyi kastettin anlamadim.
Arjantinliler ben de epey az cikiyor, ronaldo da gormedim daha hic.(Public swapta en fazla guney amerika ile eslesmemize ragmen)
Fransa , kuracao ve fil disinin bitmesine az kaldi bende.
Hatta fransadan eraydan logo gelince 2 eksik kalacak
Senegalde 1 eksik var
(Takim isleri esas buralarda lazim aslinda bu arada)

Garanti gelen 2, digerlerini kendin yapmalisin. Ben Coca Cola sitesinden 2 e-mail ile hallediyorum.2 + albüm foto + cola foto
???
Dijital kod atıyor arkadaş fiziksel alınca 1 dijital kod veriyor deli gibi paket alıyor oSenin nasil bu kadar cok oldu? Coca Cola sitesine 10 tane e-mail ile mi katildin?![]()
telefondan google fotolardan albüm ve cola resmi gösteriyorum oluyor yavvvGaranti gelen 2, digerlerini kendin yapmalisin. Ben Coca Cola sitesinden 2 e-mail ile hallediyorum.
Yok çifti falan gelmedi abi valla. Biraz daha bekleyelim. Ya da sırasını tam atar mısın? Sıradan uzun sürüyor galiba siramiz farkliHic dokunmadim. Baska swap da acik degil, oburuyle beraber olacak dedim ama hala olmadi
Gun icinde paket actiysan vs eger cifti gelmisse buglamis olabilri
Aha olmus galibaYok çifti falan gelmedi abi valla. Biraz daha bekleyelim. Ya da sırasını tam atar mısın? Sıradan uzun sürüyor galiba siramiz farkli
Aha tam yazarken olmuş yavHic dokunmadim. Baska swap da acik degil, oburuyle beraber olacak dedim ama hala olmadi
Gun icinde paket actiysan vs eger cifti gelmisse buglamis olabilri
Seninle benim swap hala devam ediyorAha tam yazarken olmuş yav
Bekleyelim senle olan swaplarim genelde 3-4 saat Max bitiyorSeninle benim swap hala devam ediyor
Toplam 36 tane kopya kartim var. Swaplamak yuzyillar surecek![]()