Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
- 19 Nisan 2013
- 12.358
- 6.978
- 1.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bakambu için yeni swap request atayım mı kim kaldı sende?foden kalmış bende elde
Ekvator logosuyla kurucaolu eleman gerceklesmemis, swap.acik bende hala
Bende acik degil swap. Niye kapandi ki? Deluxe paketten cikti bana o Curacaolu eleman. O yuzden iptal mi oldu?Ekvator logosuyla kurucaolu eleman gerceklesmemis, swap.acik bende hala
He duplicate oldu olzaman , "accept duplicates" demezsen iptal.ederBende acik degil swap. Niye kapandi ki? Deluxe paketten cikti bana o Curacaolu eleman. O yuzden iptal mi oldu?
heee, deluxe paket yuzunden oldu. Pardon.He duplicate oldu olzaman , "accept duplicates" demezsen iptal.eder
phil fodenBakambu için yeni swap request atayım mı kim kaldı sende?
Sorun yok yav, yarin bakariz 2 tane var sende zatenheee, deluxe paket yuzunden oldu. Pardon.
Bende var Foden o zaman mission abort. Tunusluyu çalmışlar bizim swaptanphil foden

Ula kalecilerle ne alıp veremediğin var hep kaleciler çıkmamış sanaKongo’dan Lionel Mpasi çıkarsa bana ayırın. Onunla da Kongo tamamlanacak.
Yok oyle bekliyor trade. Bu gidisle 2 gun daha surecek gibi.@Göktuğ Çakırlar sen bizim trade i iptal etmedin dimi enayi gibi beklemiyorumdur umarım![]()
Meme pusuda yatiyordur tradeleri şifreli yollayacam artıkYok oyle bekliyor trade. Bu gidisle 2 gun daha surecek gibi.