Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 28.342
- 31.628
- 2.098
Kartlar azaldıkça cirkeflikler ortaya çıktıHallolur acelesi yok . Ortamin guvenliginden emin olmadan gorsel morsel yok bundan sonra
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kartlar azaldıkça cirkeflikler ortaya çıktıHallolur acelesi yok . Ortamin guvenliginden emin olmadan gorsel morsel yok bundan sonra
Yav nedir ki allahin dijital abidik gubidik vakit gecirmecelik seyi yav, cikar ortaya muhakkak. Komik degil ama gorecegizKartlar azaldıkça cirkeflikler ortaya çıktı![]()
Filiz benim eşim diğerlerini tanımıyorumEkli dosyayı görüntüle 324759
Bunlarin hepsi gozumde supheli su an, cank22 de avusturyali mesela
He pardon yav, hic oyle dusunmemistimFiliz benim eşim diğerlerini tanımıyorum![]()
Bunu memenin ilk eşimin bana kart gönderirken çaldığı kart için söylemiştim. Hala gelmedi mesela bana o avustralyalı kart o gün alsam bitiyordu. Benden toplam 5 kart çaldı seninkiler dahil memeHe pardon yav, hic oyle dusunmemistim
Iyi de madem karambol kisiler yok , @Vasfi Vural herkes ifsa edilmelidir
Herif ayni gun messi veriyor, ronaldo mbappe kovaliyip denk dusuruyor. Hem de gsc ortami ve guvencesi (!) altinda.Bunu memenin ilk eşimin bana kart gönderirken çaldığı kart için söylemiştim. Hala gelmedi mesela bana o avustralyalı kart o gün alsam bitiyordu. Benden toplam 5 kart çaldı seninkiler dahil meme
Sana messi vermesi de efsane bu arada hahahaHerif ayni gun messi veriyor, ronaldo mbappe kovaliyip denk dusuruyor. Hem de gsc ortami ve guvencesi (!) altinda.
Gs akademisine sizan mirsad turkcana rakip oldu herif
Benden gidende Gana kalesici he, ona messi verdi(vasfiye gitmesi gereken) .Sana messi vermesi de efsane bu arada hahaha![]()
Aha benim de goktug ile swap oldu.meme gittiği gibi vasfiyle takasım bitti hımmm düşündürücü![]()
![]()

Şimdi çözdüm işte işi lavuk demek ki full 3 hak grup swap full stack açılım yapıyordu ve bizim takasların uzun sürmesine sebep oluyordu merch ederkenAha benim de goktug ile swap oldu.
@Vasfi Vural ...pardon meme...
Ekli dosyayı görüntüle 324760
Isi duzeltiniz.
Publicte unuttum. Senegal’i takım olarak koymuşum. Oradan uçmuş.Ula maneyi kime verdin sakliyorduk senin kartları. Hain kostok![]()
Publicte unuttum. Senegal’i takım olarak koymuşum. Oradan uçmuş.![]()