- 31 Ağustos 2021
- 72.157
- 51.700
- 3.843
Onattaki semedo senin son kart degil mi takiminda?Gozukmeyenlerde logo sadece İsviçre var.
Diğerleri topçu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onattaki semedo senin son kart degil mi takiminda?Gozukmeyenlerde logo sadece İsviçre var.
Diğerleri topçu.
Bitti benim o takım son güncelleme yapacam şimdi sizleri bilgilendirmek amaciylaOnattaki semedo senin son kart degil mi takiminda?
Tamam dediklerimin ustune Nico Williams'i da ekledim.Onları ayiririz kral hergun 40 kopya geliyor zaten. Aç sen isteği bir gruptayim biter 1 saate bayadir beklediğim kartlar adamda çıktı gece açarım en kötü yatarken swap o sabah biter.
Edit @Göktuğ Çakırlar 5e tamamla kral da tam takas olsun seç birini daha duplicates işaretlerim ben sıkıntı yok

Sabah ola hayrola, memesiz bir gun dilegiyleGüncel eksik listem
Meksika: Alexis Vega (takastayım şuan)
G.Afrika: Mokoena
Kore: Youngwoo Seoul(Göktuğ verecek)
Katar: Albrake (Göktuğ)
Brazil: Logo-Marquinhos(Takastayım)
Haiti:Josue Casimir
Avustralya: Jackson Irvine
Türkiye: Can Uzun
İsveç: Ayari (Göktuğ)
Mısır: Marmoush(takastayım)
Capo Verde: Ryan Mendes (takastayım)
Senegal: Mane (takastayım)
Norveç: Ryerson
Cezayir: Mandi (takastayım)
Hırvatistan: Modric
Gana: Semenyo (takastayım)
Panama: Jose Luis Rodriguez
memeden beterleri var. Başka grup kurdum bilerek yabancılarla hemen yapayım diye. Herif oraya kendi takascılarını toplamış nolur atma senle takas yaparken onlardan da alacağım kartlar var bidaha bulamam falan yazmışSabah ola hayrola, memesiz bir gun dilegiyle
Bizbize olursak takimda sorun yok valla iste de hala akla abes yani su olan.memeden beterleri var. Başka grup kurdum bilerek yabancılarla hemen yapayım diye. Herif oraya kendi takascılarını toplamış nolur atma senle takas yaparken onlardan da alacağım kartlar var bidaha bulamam falan yazmış%98 diye acıdım tamam dedim
ben bu paketleri kartları yakarım
@Berat Ulucan @Mahmut Aslan şu an 8/11 grupta yer var bu arada
Mastor degil mi?Giriş yaptım bende.
Mastor degil mi?
Evet. Swap ı nasıl yapıyorsunuz. Bende 146 tane fazla var.
App icinde bir kolaylik olmadigi icin komunikasyon olarak, fazlaliklarin gorsellerini post ediyoruz buraya , ona gore de kendi icimizde konusuyoruz anlasiyoruz, takim tamamlayacaklara vs oncelik veriyoruz. (3 5 sayfa geriye bakinca anlasilir zaten)Evet. Swap ı nasıl yapıyorsunuz. Bende 146 tane fazla var.
App icinde bir kolaylik olmadigi icin komunikasyon olarak, fazlaliklarin gorsellerini post ediyoruz buraya , ona gore de kendi icimizde konusuyoruz anlasiyoruz, takim tamamlayacaklara vs oncelik veriyoruz. (3 5 sayfa geriye bakinca anlasilir zaten)
Dune kadar tanimadigimiz bir cakal vardi araya giriyordu belli ki, burayida okuyabilen gorebilen biri, o yuzden swap konustken gurubu hep check etmek lazim. Ismi "Meme" olan bosna bayrakli biri tekrar musallat olabilir. Ama dedigim gibi nadir yasadik bu cocukca durumu.
146 fazlaya bugune kadsr hic public swap yapmadin mi yav?
Valla public swapta hep kuzey ve guney amerika ulkeleriyle neredeyse sinirliyiz niyeyse. Cok cok nadir ispanya ya da portekizden seap gerceklesiyor su an.Anladım. Evet takas olayını biraz zora koymuşlar, açık olarak 8-10 swap yaptım, hep bizim MT'yi talep ettim. Uğurcan ve Ferdi eksik kaldı bizim çocuklardan.
Müsait olunca birkaç sayfa geriye bakarım.
En çok aranan çıkartmalar kimler, bende bakayım belki bende fazladır.