panini 2026 dünya kupası çıkartma albümü

Onları ayiririz kral hergun 40 kopya geliyor zaten. Aç sen isteği bir gruptayim biter 1 saate bayadir beklediğim kartlar adamda çıktı gece açarım en kötü yatarken swap o sabah biter.

Edit @Göktuğ Çakırlar 5e tamamla kral da tam takas olsun seç birini daha duplicates işaretlerim ben sıkıntı yok
Tamam dediklerimin ustune Nico Williams'i da ekledim.

1780170294441.webp

Güncel eksik listem

Meksika: Alexis Vega (takastayım şuan)
G.Afrika: Mokoena
Kore: Youngwoo Seoul(Göktuğ verecek)
Katar: Albrake (Göktuğ)
Brazil: Logo-Marquinhos(Takastayım)
Haiti:Josue Casimir
Avustralya: Jackson Irvine
Türkiye: Can Uzun
İsveç: Ayari (Göktuğ)
Mısır: Marmoush(takastayım)
Capo Verde: Ryan Mendes (takastayım)
Senegal: Mane (takastayım)
Norveç: Ryerson
Cezayir: Mandi (takastayım)
Hırvatistan: Modric
Gana: Semenyo (takastayım)
Panama: Jose Luis Rodriguez

Güncel eksik listem

Meksika: Alexis Vega (takastayım şuan)
G.Afrika: Mokoena
Kore: Youngwoo Seoul(Göktuğ verecek)
Katar: Albrake (Göktuğ)
Brazil: Logo-Marquinhos(Takastayım)
Haiti:Josue Casimir
Avustralya: Jackson Irvine
Türkiye: Can Uzun
İsveç: Ayari (Göktuğ)
Mısır: Marmoush(takastayım)
Capo Verde: Ryan Mendes (takastayım)
Senegal: Mane (takastayım)
Norveç: Ryerson
Cezayir: Mandi (takastayım)
Hırvatistan: Modric
Gana: Semenyo (takastayım)
Panama: Jose Luis Rodriguez
Sabah ola hayrola, memesiz bir gun dilegiyle

Sabah ola hayrola, memesiz bir gun dilegiyle
memeden beterleri var. Başka grup kurdum bilerek yabancılarla hemen yapayım diye. Herif oraya kendi takascılarını toplamış nolur atma senle takas yaparken onlardan da alacağım kartlar var bidaha bulamam falan yazmış :D %98 diye acıdım tamam dedim

memeden beterleri var. Başka grup kurdum bilerek yabancılarla hemen yapayım diye. Herif oraya kendi takascılarını toplamış nolur atma senle takas yaparken onlardan da alacağım kartlar var bidaha bulamam falan yazmış :D %98 diye acıdım tamam dedim
Bizbize olursak takimda sorun yok valla iste de hala akla abes yani su olan.

Isin sonunda goy goy bi olay cikarsada gulmem acikcasi. Bir noktada harbiden herif gelip yurutmus olsun istiyorum o yuzden

Ayni ozbek adam her gun mi cikar ya, tum guney amerika turkiyeden almistir o ozbek herifi

ben bu paketleri kartları yakarım

Evet. Swap ı nasıl yapıyorsunuz. Bende 146 tane fazla var.
App icinde bir kolaylik olmadigi icin komunikasyon olarak, fazlaliklarin gorsellerini post ediyoruz buraya , ona gore de kendi icimizde konusuyoruz anlasiyoruz, takim tamamlayacaklara vs oncelik veriyoruz. (3 5 sayfa geriye bakinca anlasilir zaten)

Dune kadar tanimadigimiz bir cakal vardi araya giriyordu belli ki, burayida okuyabilen gorebilen biri, o yuzden swap konustken gurubu hep check etmek lazim. Ismi "Meme" olan bosna bayrakli biri tekrar musallat olabilir. Ama dedigim gibi nadir yasadik bu cocukca durumu.

146 fazlaya bugune kadsr hic public swap yapmadin mi yav?

App icinde bir kolaylik olmadigi icin komunikasyon olarak, fazlaliklarin gorsellerini post ediyoruz buraya , ona gore de kendi icimizde konusuyoruz anlasiyoruz, takim tamamlayacaklara vs oncelik veriyoruz. (3 5 sayfa geriye bakinca anlasilir zaten)

Dune kadar tanimadigimiz bir cakal vardi araya giriyordu belli ki, burayida okuyabilen gorebilen biri, o yuzden swap konustken gurubu hep check etmek lazim. Ismi "Meme" olan bosna bayrakli biri tekrar musallat olabilir. Ama dedigim gibi nadir yasadik bu cocukca durumu.

146 fazlaya bugune kadsr hic public swap yapmadin mi yav?

Anladım. Evet takas olayını biraz zora koymuşlar, açık olarak 8-10 swap yaptım, hep bizim MT'yi talep ettim. Uğurcan ve Ferdi eksik kaldı bizim çocuklardan.

Müsait olunca birkaç sayfa geriye bakarım.

En çok aranan çıkartmalar kimler, bende bakayım belki bende fazladır.

Anladım. Evet takas olayını biraz zora koymuşlar, açık olarak 8-10 swap yaptım, hep bizim MT'yi talep ettim. Uğurcan ve Ferdi eksik kaldı bizim çocuklardan.

Müsait olunca birkaç sayfa geriye bakarım.

En çok aranan çıkartmalar kimler, bende bakayım belki bende fazladır.
Valla public swapta hep kuzey ve guney amerika ulkeleriyle neredeyse sinirliyiz niyeyse. Cok cok nadir ispanya ya da portekizden seap gerceklesiyor su an.

Zaten cikan kartlardan bellidir iran irak ozbek gana senegal vb takimlar bollukta, digerleri biraz daha nadir. O yuzden spesifik soylemek zor..

Ondan zaten herkes fazlalarini yaziyor ya da resim gonderiyor millet icinden bakip secebilsin diye

Normal swaptan farki mor olan Team Swap secilip karislikli ayni "prompt" lar yazilinca, biraz suruyor ama takim ici takas gerceklesiyor

Geri
Üst Alt