panini 2026 dünya kupası çıkartma albümü

Ayari (İsveç)
Mandi ( Cezayi)
Sayfiev (Özbek)

Benim liste :
🇨🇿 ÇEKYA (2) - Coufal - Hlozek
🇨🇭 İSVİÇRE (2) - Freuler - Ndoye
🇦🇺 AVUSTRALYA (1) - Aiden O'neill(x2)
🇩🇪 ALMANYA (1) - Kimmich
🇳🇱 HOLLANDA (1) - Memphis Depay
🇹🇳 TUNUS (1) - Ellyes Skhiri
🇧🇪 BELÇİKA (1) - Lulaku
🇮🇷 IRAN (2) - Khalilzadeh - Saman Ghoddos
🇪🇸 İSPANYA (1) - Simon
🇨🇻 CAPE VERDE(2) - Pico - D.Livramento
🇫🇷 FRANSA (1) - Saliba
🇸🇳 SENEGAL (1) - Logo
🇮🇶 IRAK (1) - AlAmari
🇳🇴 NORVEÇ (1) - Orjan Nyland
🇦🇹 AVUSTURYA (1) - Leinhart
🇯🇴 ÜRDÜN (1) - ibrahim saadeh
🇨🇩 KONGO (1) - Moutoussamy
🇨🇴 KOLOMBİYA (1) - Vargas - Luiz Diaz
🇭🇷 HIRVATİSTAN (1) - Andres Kramaric
🇬🇭 GANA (2) - Logo - Mensah(2)
🇵🇦 PANAMA (1) - Fajardo
Screenshot_20260603_210039_it_panini_fifacollection_AndroidPlugin.webp

Biz 5'li takas yaptik ve o siradan gitti benim listede. Belki daha fazla vardir diye dusundum de offline oldu sanirim :D
dün yaptım ben de 5 e 5 onla ama listesini görmemiştim , benimkine bakıp teklif ettiydi.

bugün post edince scroll et et bitmiyor :D

kaldı 77

ve 2 farklı ülke swapı daha.

para tuzağı değil girdabı gibi bir şey

ama 2029 kulüp DK ya katılırsak - battık diyebilirim.
Sirf cok duplicate ciktigi icin ve gecmiste takas yapacak cok insan etrafta bulmak zor oldugu icin Panini isine hic girmedim cok istememe ragmen. Kendimce hakliydim da. Zaten genciz, paramiz da az. Para dayanmazdi. Simdi belki yapilir diyecegim de ABD'de yapilmaz. Futbolun genis kitlelerce sevildigi ulkelerde yapilir ki rahat takas yapabilesin.

Ne o gecen gun gordum bi video, Sili'de binlerce kisi takas yapmak icin bulusmus falan.

Sirf cok duplicate ciktigi icin ve gecmiste takas yapacak cok insan etrafta bulmak zor oldugu icin Panini isine hic girmedim cok istememe ragmen. Kendimce hakliydim da. Zaten genciz, paramiz da az. Para dayanmazdi. Simdi belki yapilir diyecegim de ABD'de yapilmaz. Futbolun genis kitlelerce sevildigi ulkelerde yapilir ki rahat takas yapabilesin.

Ne o gecen gun gordum bi video, Sili'de binlerce kisi takas yapmak icin bulusmus falan.
Benim cocuklugumdur altin zamani.

Mahallede her cocukta olur, fazlaliklarla 3 4 tane oyun uretilir misket misali oynardik (kazanan 30 kart alirdi vs vs gibi).

75 liraya 7 cikartma paketi gercekte rezillik, 900 taneye yakin mi ne lazim albume birde.

Geri
Üst Alt