panini 2026 dünya kupası çıkartma albümü

Bende sende olmayan bir tek galiba Saleh ABu Alshamat var - Meksika logo ile takaslarız

Ekli dosyayı görüntüle 325457

diğerleri için fazla kabul ediyor olman lazım.(Allow Duplicates - bunun riskide tanımadığımız adamlar grupta araya girebilir)

Saveledim bende.
Yani fazla da kabul ederim yapacak bir şey yok zaten elimde fazla var ve fazlalıklar kalacak zaten. Yaparız o şekilde de. Ama kaçak adamları nasıl çözeriz bilmiyorum :D

Saveledim bende.
Yani fazla da kabul ederim yapacak bir şey yok zaten elimde fazla var ve fazlalıklar kalacak zaten. Yaparız o şekilde de. Ama kaçak adamları nasıl çözeriz bilmiyorum :D
Örnek için veriyorum (şu an yapmak için değil - sadece meksika logo ile Alshaamti açabiliriz şu an 1e 1 )

ben örneğin böyle açtım senden benim eksikleri almak için - karşılığında fazlalıklarımı koydum

senin de tersini açıp (allow duplicates) demen gerekir

oda böyle görünüyor mesela (örneklemek için yaptım -dediğim gibi diğer swapların bitmeden etmeden açma/deneme )
1780727932979.webp

ya da eray'ın şu an yaptığı givi spesifik 5e5 eşleştirerek allow duplicates diyerek yapabilirsin.

ya da şunu yaparsan " I offer - all stack - I want : Allow Duplicates " bu baya baya denk düşen ne varsa herkese gitsin diye çalışıyor (ama öbür yandan tüm takım swaplarını kitliyor )

ne kadar kalabalık işlem varsa - takım swapları o kadar kafayı yiyor (özellikle allstacklerde)

Örnek için veriyorum (şu an yapmak için değil - sadece meksika logo ile Alshaamti açabiliriz şu an 1e 1 )

ben örneğin böyle açtım senden benim eksikleri almak için - karşılığında fazlalıklarımı koydum

oda böyle görünüyor mesela (örneklemek için yaptım -dediğim gibi diğer swapların bitmeden etmeden açma/deneme )
Ekli dosyayı görüntüle 325458

ya da eray'ın şu an yaptığı givi spesifik 5e5 eşleştirerek allow duplicates diyerek yapabilirsin.

ya da şunu yaparsan " I offer - all stack - I want : Allow Duplicates " bu baya baya denk düşen ne varsa herkese gitsin diye çalışıyor (ama öbür yandan tüm takım swaplarını kitliyor )

ne kadar kalabalık işlem varsa - takım swapları o kadar kafayı yiyor (özellikle allstacklerde)

Anladım. Bence de All Stack işlemi yavaşlatıyor olabilir. 5-5 eşleştirip yaparız olmazsa, senin fazlalıklardan gelişigüzel seçerim, sen eksiklerini seçersin, kafa kafaya değişir araya kimse girmezse.

Anladım. Bence de All Stack işlemi yavaşlatıyor olabilir. 5-5 eşleştirip yaparız olmazsa, senin fazlalıklardan gelişigüzel seçerim, sen eksiklerini seçersin, kafa kafaya değişir araya kimse girmezse.
Yavaslatmaktan ziyade ayni anda baska kalabalik swaplar varsa etkiliyor diye dusunuyorum. Ama kanitlamanin yolu yok bunu, tamamen hissiyat.

Bakariz o islete vakti gelince. Yerin varsa su an ama meksika logo ile arap cocuk takasini yapabiliriz 1e1, benim fazlalarda sana yarayan tek kart o

Ekli dosyayı görüntüle 325458

Kapatmışlar onu.

Soldan full stack seçip sağdan allow sectirmiyor sadece. Yanına adam veya takımda seçmen lazım

Yavaslatmaktan ziyade ayni anda baska kalabalik swaplar varsa etkiliyor diye dusunuyorum. Ama kanitlamanin yolu yok bunu, tamamen hissiyat.

Bakariz o islete vakti gelince. Yerin varsa su an ama meksika logo ile arap cocuk takasini yapabiliriz 1e1, benim fazlalarda sana yarayan tek kart o
Ben yaptım o meksika -arap swapı açık bende sende kaydet aynı şekilde

Eksiklerinizi söyleyin varsa atayım 3 swap hakkım var
🇨🇿 ÇEKYA (1) - Sulc
🇨🇦 KANADA (2) - Shaffelburg - Sigur
🇧🇦 BOSNA (1) - Tahirovic
🇶🇦 KATAR (1) - Junior
🇧🇷 BREZİLYA (1) - Guimaraes
🇲🇦 FAS (2) - Mazraoui - Saiss
🇺🇸 AMERİKA (2) - Freese - Balogun
🇵🇾 PARAGUAY (2) - G.Gomez - Andres Cubas
🇹🇷 TURKİYE (1) - Uğurcan
🇪🇨 EKVATOR (3) - Willian Pacho - Caicedo - Vite
🇹🇳 TUNUS (1) - Laidouni
🇮🇷 IRAN (2) - Beiranvand - Rezaeian
🇪🇸 İSPANYA (2) - Cucurella - Rodri
🇸🇦 S.ARABİSTAN (1) - Saleh Alsehiri
🇸🇳 SENEGAL (2) - Gueye - Mane
🇦🇷 ARJANTIN (1) - Simeone
🇩🇿 CEZAYİR (2) - Gouri - Amoura
🇦🇹 AVUSTURYA (1) - M.Gregoritsch
🇵🇹 PORTEKİZ (1) - C.Ronaldo
🇨🇴 KOLOMBİYA (2) - Munoz - Lerma
🇬🇭 GANA (1) - Semenyo
🇵🇦 PANAMA (2) - Murillo - Rodirguez

var mı buradan bir şeyler

🇨🇿 ÇEKYA (1) - Sulc
🇨🇦 KANADA (2) - Shaffelburg - Sigur
🇧🇦 BOSNA (1) - Tahirovic
🇶🇦 KATAR (1) - Junior
🇧🇷 BREZİLYA (1) - Guimaraes
🇲🇦 FAS (2) - Mazraoui - Saiss
🇺🇸 AMERİKA (2) - Freese - Balogun
🇵🇾 PARAGUAY (2) - G.Gomez - Andres Cubas
🇹🇷 TURKİYE (1) - Uğurcan
🇪🇨 EKVATOR (3) - Willian Pacho - Caicedo - Vite
🇹🇳 TUNUS (1) - Laidouni
🇮🇷 IRAN (2) - Beiranvand - Rezaeian
🇪🇸 İSPANYA (2) - Cucurella - Rodri
🇸🇦 S.ARABİSTAN (1) - Saleh Alsehiri
🇸🇳 SENEGAL (2) - Gueye - Mane
🇦🇷 ARJANTIN (1) - Simeone
🇩🇿 CEZAYİR (2) - Gouri - Amoura
🇦🇹 AVUSTURYA (1) - M.Gregoritsch
🇵🇹 PORTEKİZ (1) - C.Ronaldo
🇨🇴 KOLOMBİYA (2) - Munoz - Lerma
🇬🇭 GANA (1) - Semenyo
🇵🇦 PANAMA (2) - Murillo - Rodirguez

var mı buradan bir şeyler
Olm sana gouri yollamadik mi naptın kepildin mi?

Caicedo-gouiri var

Geri
Üst Alt