# Papiss Cissé

Gelirse Jardel etkisi yaratır. Ancak yönetimden eski Sivassporlu Mehmet Yıldız hamlesi bekliyorum.

Bu Saaten sonra imkansiz, adam eski formuna dönmüs

----------------Muslera-----------------

Sabri--Koray--Chedjou--Hakan

----------------Melo----Emre-----------

Sinan--------Sneijder-------Olcan

-------------------Cisse-------------------

Hayali bile güzel..

Hadi diyelim bi şekilde aldık bu adam Afrika kupasına gitmeyecek mi ?

Chelsea ye attığı gol arifin bursaya attığı golü anımsattiyor.
Ama gerçekten Premier Lig tarihinde sıralamaya gircek gol

İstiyorsak rahat Alırız.

İstesek alırız, üstüne düşülse ciddi temaslarla falan ama yeni yönetim ve bizim scout sisteminde o vizyon olmadığı için her türlü alamayız diyorum.

Millet Burak'ı kesmiş ama şu koşmaktan başka yeteneği olmayan Umut fakirinin yerine çok güzel olur. En azından atılan pasları, etrafı boş olmasına rağmen pası atan adama geri verip atakların içine eden adamdan kurtulmuş oluruz.

Böylelikle kazık yediğimiz Telles'de yedeğe veya satılık listesine girer.

Birde benim bu sezon çok beğendiğim bir adam var EPL'de. Leicester City'de kanat oynuyor. Cezayirli gerek maçlarda gerekse özetlerde falan izliyorum baya etkili. Tabi küçük takımda oynuyor ama benim gördüğüm en "akıllı" zekasını kullanabilen nadir kanat oyuncularından.

Riyad Mahrez

Riyad+Mahrez+Preston+North+End+v+Leicester+xsJjZZvrfr9l.jpg

Riyad Mahrez - Oyuncu profili - Transfermarkt

Son düzenleme:
Anladım , teşekkürler.

Peki sizlerde benim gibi Seydou Doumbia'nın hem Demba Ba'dan hemde Papiss Cisse'den daha iyi olduğunu düşünüyor musunuz ?
Sampiyonlar Liginde seyrettim sadece birkaç kez. City'yi baya dagitmisti hatta. Toplasan 5 maçını seyretmiş miyimdir? Hayır. Ama seyrettiğim maçlarda ikisinden de iyi gozuktugunu reddedemem.

N5

Cisse doumbia yada hiç olmazsa Niasse alınmalı

İstesek alırız, üstüne düşülse ciddi temaslarla falan ama yeni yönetim ve bizim scout sisteminde o vizyon olmadığı için her türlü alamayız diyorum.

Millet Burak'ı kesmiş ama şu koşmaktan başka yeteneği olmayan Umut fakirinin yerine çok güzel olur. En azından atılan pasları, etrafı boş olmasına rağmen pası atan adama geri verip atakların içine eden adamdan kurtulmuş oluruz.

Böylelikle kazık yediğimiz Telles'de yedeğe veya satılık listesine girer.

Birde benim bu sezon çok beğendiğim bir adam var EPL'de. Leicester City'de kanat oynuyor. Cezayirli gerek maçlarda gerekse özetlerde falan izliyorum baya etkili. Tabi küçük takımda oynuyor ama benim gördüğüm en "akıllı" zekasını kullanabilen nadir kanat oyuncularından.

Riyad Mahrez

Riyad+Mahrez+Preston+North+End+v+Leicester+xsJjZZvrfr9l.jpg

Riyad Mahrez - Oyuncu profili - Transfermarkt
solak sanırım dün liverpoola 2 tane net kaçırdı :)

Hadi kop ve gel artık.

ben cissesiyi önceki yıllarda da izledim 90 dk maclarını izledim

bana göre demba ba dan daha iyi tam golcü demba ba ya göre daha seri ve teknik demba daha cok elmander tarzı

cisse ise tam bir 9 numara

mevcut teknik direktörüyle uzun süredir sorunlar yaşıyor ona ragmen hala çok güçlü ve golcü

Geri
Üst Alt