Boğaç Bozkurt
Parçalı Üye
- 19 Mayıs 2014
- 3.476
- 2
- 288
Gelirse Jardel etkisi yaratır. Ancak yönetimden eski Sivassporlu Mehmet Yıldız hamlesi bekliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapma bunu NuriBu Saaten sonra imkansiz, adam eski formuna dönmüs
Peki sizce Demba Ba mı ? Papiss Cisse mi ?
Demba Ba her yönüyle daha iyi. Zaten bu yüzden o Chelsea'ye gitti, Cisse kaldı.Peki sizce Demba Ba mı ? Papiss Cisse mi ?
Demba Ba. Nedeni de daha komple bir forvet.
Demba Ba her yönüyle daha iyi. Zaten bu yüzden o Chelsea'ye gitti, Cisse kaldı.
N5
Sampiyonlar Liginde seyrettim sadece birkaç kez. City'yi baya dagitmisti hatta. Toplasan 5 maçını seyretmiş miyimdir? Hayır. Ama seyrettiğim maçlarda ikisinden de iyi gozuktugunu reddedemem.Anladım , teşekkürler.
Peki sizlerde benim gibi Seydou Doumbia'nın hem Demba Ba'dan hemde Papiss Cisse'den daha iyi olduğunu düşünüyor musunuz ?
solak sanırım dün liverpoola 2 tane net kaçırdıİstesek alırız, üstüne düşülse ciddi temaslarla falan ama yeni yönetim ve bizim scout sisteminde o vizyon olmadığı için her türlü alamayız diyorum.
Millet Burak'ı kesmiş ama şu koşmaktan başka yeteneği olmayan Umut fakirinin yerine çok güzel olur. En azından atılan pasları, etrafı boş olmasına rağmen pası atan adama geri verip atakların içine eden adamdan kurtulmuş oluruz.
Böylelikle kazık yediğimiz Telles'de yedeğe veya satılık listesine girer.
Birde benim bu sezon çok beğendiğim bir adam var EPL'de. Leicester City'de kanat oynuyor. Cezayirli gerek maçlarda gerekse özetlerde falan izliyorum baya etkili. Tabi küçük takımda oynuyor ama benim gördüğüm en "akıllı" zekasını kullanabilen nadir kanat oyuncularından.
Riyad Mahrez
![]()
Riyad Mahrez - Oyuncu profili - Transfermarkt