# Papiss Cissé

Buragi Çine yollayin. Hemen bu kömür karasi uşagi alin.

Formamın arkasına seni yazdırırım işte papis

3 sene önce Demba ile ortalığı dağıtmışlardı ama hem ba'nın gitmesi hem de sakatlıklar yüzünden 2 senedir ortada yoktu.

Bu yıl geri döndü 13 maçta 9 golü var hatta 13 maçın sadece 2sinde 90 dakika oynayabilmiş (7 maç sonradan, 4 maç oyundan çıkmış). Bunu premier league gibi ligde yapması müthiş.

Gelmesi özellikle devre arası zor hatta imkansız. Gelmesi için 1 yabancı gitmeli ve daha önemlisi maddi durum. Sene sonunda yeni yönetim ve yabancı kuralı ile elimiz rahatlar. Cisse zaten müslüman ülke olduğundan gelmesi kolay, newcastle bu kadar formda olmasına rağmen çok az oynatıyor gelmesi zor değil.

para para para....eğer pandev efendiyi gönderip 8-10 tane Türk topçusunu satabilirsek ancak alabiliriz.

Almalıyız. Nefis Futbolcu. Burak yılmazı imana getirir. Sınıf atlatır.

Nando 28 (Kaleci icin genc)
Sabri (30)
Ched 29 (Stoper)
Semih 23 !!
Telles 22!

Selcuk 29
Melo 31

Defansif ortasaha. Buraya bi genc lazim -> EMRE 23 !

Bruma 20!
Olcan 29

Sneijder 30 (Worldclass,10numara)

Burak 29
Umut 31

üc kisi 30
dört kisi u 25

öbürleride tam caginda. Pek yasli degil bence dedigin gibi

Sol bekin stoperin yaslı olsun sıkıntı olmaz çok fazla
Ama orta sahan forvetin 29+ adamlarsa geçiceksin o işi o takım geleceğini kaybetmişdir.Günü bile kurtarması zor.

Bruma diosun adam oynamıo bile ki oynasa bile katkısı yok dogru dürüst.

orta saha ve forvetimiz
selcuk melo sneijder hamit olcan burak umut

30+ adamlar nerdeyse bu takım mı genç ?

ben özledim valla eski GS ımı.

30 yasına gelmiş adamlar kulüp medet umuyor diyecem ama taraftar da hayalperest onlarda farklı dğeil.

Adamlar fm de aldıkları gerçekde hayalini kurdukları adamı gelsin istiyorlar

burak varken ,abdurrahim bunun adını bile soylettirmez kulüpte.

Takımının bu kadar iyi oynayan bir oyuncuyu bırakacağına ihtimal vermiyorum. Ama gelirse muazzam bir transfer olur

Sent from my iPhone using Tapatalk

Takımının bu kadar iyi oynayan bir oyuncuyu bırakacağına ihtimal vermiyorum. Ama gelirse muazzam bir transfer olur

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sanirim antrenör ile sorunlar yasamis, takip etmedim pek son zamanlarda Newcastle'i. Keske alabilsek, ama benim pek ümidim yok zaten bu yönetimden böyle oyuncularin pesine düsmezler.

Muhtemelen ligimizden 2-3 dandik transfer yaparlar. Allah bilir Apo kimin pesindedir simdi.

tumblr_m3f5reWpfT1qfmgozo1_500.gif

:tiphat: :016:

bize yedirmezler. ingiltereden bir takima gider

Yerli diye kendini öldüren kulübümüzün futbol akılları mı yapacak bu transferi ?

Geri
Üst Alt