- 1 Ağustos 2009
- 47.602
- 50.133
- 4.878
seninle hesabım mahşere kaldısor beni deplasmanlara
sor beni kuzey alt'a
fazla tatava yapma mod kardeş
sabah sana yazdığımı hatırla ve uza
ünsal kardeş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seninle hesabım mahşere kaldısor beni deplasmanlara
sor beni kuzey alt'a
fazla tatava yapma mod kardeş
sabah sana yazdığımı hatırla ve uza
olm sana da bi söz söylemeye gelmiyor
2 saniye sonra hemen bi mesajıma yazıyorsun

Feteciler mi var diyorsun knk?Bu donemlerde basin mensuplarinin istedikleri zaman mac sonlarinda taktiksel icerikli sorular sormalarina da sahit oldum ben.
Medyada olan levent, erman, çakar, rok, sinan, ve daha bir çoğunun taktik analiz konusunda en ufak fikirleri olmadigi icin, yeni tdlerin yuruyusleriyle falan dalga geciyorlar. Hakaretler ediyorlar mesela, feghouliyi oynatmayan gerizekalidir diyorlar. Bakin terim de oynatmiyordu feghi. Laflarinin nereye gittiklerinden haberleri yok fakat önemli dğl. Karsilarinda bunlari dinleyip kurulan kitlenin de gecmise bakmak gibi bi huylari yok.
Aaaa kardeş olmuşlar
Bunu yaratan biziz yani.Ülkece ayrışmayı farklı kutuplar yaratıp tartışmayı,gerginlik oluşmasını çok seviyoruz gerçekten.Bizim taraftarımız da bunun içinde tabii, illa farklı gruplar yaratılacak,Terimciler,paralel Galatasaraylılar,anti Terimciler vs. gibi.
Farklı görüşlere saygılı olmayı beceremiyoruz.Bizimle aynı düşünceye sahip olmadığı an karşıt bir grup içerisine alıyoruz hemen.Hepimiz Galatasaray lıyız, onun beyni o düşünceleri tepkilemiş diyerek saygı duyabiliriz,herkes aynı şeyi düşünecek değil heralde.
Herkes yaşadıklarından,gördüklerinden farklı çıkarımlar yapabilir.Size göre doğru olmayan,Galatasaray’ın aleyhine gözüken şey bir başkasına göre Galatasaray’ın lehine gözükebilir ama bu hemen farklı bir grup içerisine almayı gerektirmez bence.Önemli olan farklı görüşlere saygı duyabilmek.Bunu yaratan biziz yani.
Bana organize şekilde kulüp aleyhinde haber pompalamanın, istikrarlı algı yaratmanın kulübe ne katkısı olduğunu anlatabilir misin.Herkes yaşadıklarından,gördüklerinden farklı çıkarımlar yapabilir.Size göre doğru olmayan,Galatasaray’ın aleyhine gözüken şey bir başkasına göre Galatasaray’ın lehine gözükebilir ama bu hemen farklı bir grup içerisine almayı gerektirmez bence.Önemli olan farklı görüşlere saygı duyabilmek.
Galatasaray’ın sahibi biziz
Size göre algı yaratıyorlar.Kimse sizinle aynı düşüncede olmak zorunda değil onlar o düşünceleriyle,yazdıklarıyla Galatasaray lehine bir şey yaptıklarını düşünüyor olabilir.Bana organize şekilde kulüp aleyhinde haber pompalamanın, istikrarlı algı yaratmanın kulübe ne katkısı olduğunu anlatabilir misin.
Demagoji yapmak yerine soruma cevap verirsen okumak isterim.Size göre algı yaratıyorlar.Kimse sizinle aynı düşüncede olmak zorunda değil onlar o düşünceleriyle,yazdıklarıyla Galatasaray lehine bir şey yaptıklarını düşünüyor olabilir.