''Param hala yatmadı''

Parasini istemesi en dogal hakkidir. Bu konu da elestirmemiz aptallik olur. Ayrica 1 hafta önce Dany yi parasini istedi diye burda kutlayanlar olmustu. Hic dürüst degilsiniz.

Isin ilginc tarafi kimse parasini alamiyor demesi.

''Basına müthiş şeyler söylemiş helal olsun.'' diyecek olan şahıslar mantıktan bahsetmesin çünkü mantıktan bi habersiniz.

Bu saatten sonra ne taraftar ne de takımdaki diğer oyuncular bu adama iyi gözle bakmaz.Zararın neresinden dönsek kar.Zaten hep zarar ediyoruz.1-2m ne okurlarsa okutalım gitsin.

ts istiyormuş işte ver al olcanı ama anlaşma olsa bile hajrovic kıllık yapar gitmez transfer bozulur

Bence olayların üstüne katıyor da katıyor. Şimdi Melo vs. hadi onları geçtim de. 1 maça bile çıkmayan Burdisso para alamasa niye sussun ki zaten kiralık? Kimse parasını alamıyorsa o da alamıyordur. Bundan öncesinde kimsenin mi aklına gelmedi biz para alamıyoruz demek. Yalan gibi biraz, karakteri tam Yılmaz Vural ile örtüşüyormuş.

Bence olayların üstüne katıyor da katıyor. Şimdi Melo vs. hadi onları geçtim de. 1 maça bile çıkmayan Burdisso para alamasa niye sussun ki zaten kiralık? Kimse parasını alamıyorsa o da alamıyordur. Bundan öncesinde kimsenin mi aklına gelmedi biz para alamıyoruz demek. Yalan gibi biraz, karakteri tam Yılmaz Vural ile örtüşüyormuş.

adam ulkesine donmus coktaaannnn

Onu bırakında ünal aysal destekçisi olarak burda suç tamamen yönetimde bu yılki performans düşüklüğünüde açıklıyor net sekilde madem ödeyemeyeceksin parasını ne diye bu kadar yıllık ücrete imza attırıyorsun net şekilde plansız programsız bir mali yapının oldugunun kanıtı.

Yönetimin açıklama yapmaması ücretinin ödenmediğini gösteriyor.

Milletin ağzına neden sakız oluyoruz. Burda hayroviçin suçu olduğu kadar yönetimin de var.

Hajrovicten futbol olarak ümitlimisin derseniz,cacık bile olmaz.

Gönderilsin

balkanlardan futbolcu istemiyorum çok karaktersizler ve paragözler.(istisnalar hariç)

Fatih terimin basarilarina unal aysalin basarilari demeyelim please

fatih terim? sneijeri istemeyen fatih terim mi? yoksa bizi satıp giden fatih terim mi? ayrıca bu sezon fatih terim yoktu sadece ligde ikinci olduk şl de juve ve real madridin olduğu gruptan çıktık uzun yıllar sonra Türkiye kupasını aldık ;)

Insanlar alacağı parayı istemesi ancak Türkiye'de düşmamış gibi gösterilir.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Su parasini alamiyor adamin hakkidir istemek diyenler size soyluyorum;

Adamlar sen ben gibi 2 bin 3 bin tl almiyor. Milyon dolarlar kazanan adamlardan bahsediyoruz. 2 ay degil 1 sene alamazsa hic bisey olmaz eksilmez hayatindan birsey. Neyin taksidine girecekde odeyecek. Milyon dolar kazanan futbolcularin bole mizmizlanmaya hakki yoktur.

Heleki 1500 tl icin o madene girmek zorunda olan isciler oldugu bi ulkede.

Yaziklar olsun diyorum bu futbolcuya ve bunun gibilere.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fatih terim? sneijeri istemeyen fatih terim mi? yoksa bizi satıp giden fatih terim mi? ayrıca bu sezon fatih terim yoktu sadece ligde ikinci olduk şl de juve ve real madridin olduğu gruptan çıktık uzun yıllar sonra Türkiye kupasını aldık ;)

Sneijderi istememesi buyuk bi sorun mu ? Guardiolada ibrahimovici istemedi takimda.Bizi satto dedigin adam kulupten kovuldu tarafli yorumlarla yazma.Sl de ikinciligin manciniyle alakasi yok tamamen contenin malligiyla gruptan ciktik.Turkiye kupasinda da bastan sona igrenc bi seruven gecirdik.Fatih terimin basarilarinin yanindan gecemez bu adam onuda bil.Senin gibi iki uc gelip aaa mancini basarili yeeeeaaa diyoya kafayi yiyorum o ara.Emin ol Suanda kulubun yonetiminde futbolla alakasi olan toplam 5 kisi yok.

Su parasini alamiyor adamin hakkidir istemek diyenler size soyluyorum;

Adamlar sen ben gibi 2 bin 3 bin tl almiyor. Milyon dolarlar kazanan adamlardan bahsediyoruz. 2 ay degil 1 sene alamazsa hic bisey olmaz eksilmez hayatindan birsey. Neyin taksidine girecekde odeyecek. Milyon dolar kazanan futbolcularin bole mizmizlanmaya hakki yoktur.

Heleki 1500 tl icin o madene girmek zorunda olan isciler oldugu bi ulkede.

Yaziklar olsun diyorum bu futbolcuya ve bunun gibilere.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen ne anlatiyosun ki kardesim ya.Adamin hakki mi bu para? Hakki.Vermek zorunda misin? Evet.O zaman neyi tartisiyoruz ki

Yönetim hâlâ açıklama yapmadı böyle çapsız adamların ağzına sakız yapıyorsunuz ya koskoca camiayı.

bunu kim getirdiyse o ödesin parasını yazık günah şu adama ne kadar bonservis verdik

Geri
Üst Alt