''Param hala yatmadı''

Sen ne anlatiyosun ki kardesim ya.Adamin hakki mi bu para? Hakki.Vermek zorunda misin? Evet.O zaman neyi tartisiyoruz ki

Yasal hakki elbette.

Ammaaaa;

Ben yaptigi cirkeflikten bahsediyorum. Neden karakterli yabancilar veyahut turk futvolcular ses cikarmiyor. Bu meslek siradan isci kesimi gibi bi meslek degil kardes onu anlatmaya calisiyorum.

Yemek yedigi kaba isiyor resmen.

3 aylik alacagindan olmez bitmez erimez bir futbolcu.

1 ayda kac yuz bin dolar kazaniyor zaten.

Senin dedigin gibi her futbolcu fifaya gitse hic bir klupte futbolcu kalmaz.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yasal hakki elbette.

Ammaaaa;

Ben yaptigi cirkeflikten bahsediyorum. Neden karakterli yabancilar veyahut turk futvolcular ses cikarmiyor. Bu meslek siradan isci kesimi gibi bi meslek degil kardes onu anlatmaya calisiyorum.

Yemek yedigi kaba isiyor resmen.

3 aylik alacagindan olmez bitmez erimez bir futbolcu.

1 ayda kac yuz bin dolar kazaniyor zaten.

Senin dedigin gibi her futbolcu fifaya gitse hic bir klupte futbolcu kalmaz.

Beni futbolcunun hakkini istemesi rahatsiz etmiyor.Yonetimin butceyi ayarlayamamasi ise beni cok cok rahatsiz etti

Beni futbolcunun hakkini istemesi rahatsiz etmiyor.Yonetimin butceyi ayarlayamamasi ise beni cok cok rahatsiz etti

bu olay futbolda devamli olan ve olmaya devam edecek bir durum.

Yonetim 1.2 ay yada 3 oduyordur mutlaka.

100000 tane futbolcudan 1 tanesi bole cikintilik yapinca bni asiri rahatsiz ediyor.

Dedigim gibi futbolcularin bu tip konularda biraz toleransli olmasi icab eder.

burada hajroya sallayanlar iş hayatına atıldıklarında maaşları ödenmeyince ne tepki verecek acaba merak ediyorum o zamanda yahu şirkette tek senin mi maaşın ödenmiyor der şefiniz susar oturursunuz

burada hajroya sallayanlar iş hayatına atıldıklarında maaşları ödenmeyince ne tepki verecek acaba merak ediyorum o zamanda yahu şirkette tek senin mi maaşın ödenmiyor der şefiniz susar oturursunuz

Parasını istemesi gayet normal. Ama çoğunlukla bu kulüpte, bu tür reaksiyon gösteren futbolculara abartı olsa da ruhsuz gözüyle bakılır. Hani herkes susarken sen neden konuşuyorsun gibi, taraftarın kızması da bu yüzden olmalı. Herhalde sadece Hajro'nun parasını ödenmemiş olamaz.

Bu arada adam kaçmadı, evlenmek için ülkesine gitti. Gitmişken de demek ki para konusunda sıkıştı, böyle bir şey yapma ihtiyacı da hissetmiş olabilir. Durumunu bilemeyiz. Sonuç olarak biri de çıkıp adam akıllı açıklama yapmıyor. Kulüp zarar görüyor.

Parasını istemesi gayet normal. Ama çoğunlukla bu kulüpte, bu tür reaksiyon gösteren futbolculara abartı olsa da ruhsuz gözüyle bakılır. Hani herkes susarken sen neden konuşuyorsun gibi, taraftarın kızması da bu yüzden olmalı. Herhalde sadece Hajro'nun parasını ödenmemiş olamaz.

Bu arada adam kaçmadı, evlenmek için ülkesine gitti. Gitmişken de demek ki para konusunda sıkıştı, böyle bir şey yapma ihtiyacı da hissetmiş olabilir. Durumunu bilemeyiz. Sonuç olarak biri de çıkıp adam akıllı açıklama yapmıyor. Kulüp zarar görüyor.

o yüzden kızanlarda varda paranı niye istiyon sus otur zaten milyon kazanıyorsun diyenlerde var onlar çok tuhaf geliyor bana medyaya yansıtması tabi ki yanlış ama adamı açıklama yapacak hale getirenler asıl suçlular

o yüzden kızanlarda varda paranı niye istiyon sus otur zaten milyon kazanıyorsun diyenlerde var onlar çok tuhaf geliyor bana medyaya yansıtması tabi ki yanlış ama adamı açıklama yapacak hale getirenler asıl suçlular

Haber ilk gündeme düştüğünde ben de kızmıştım. Olur ya, yönetimden de bir tane açıklama yok.

Adam haklı. Çöpten mi geçinsin herif?

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk

Sizin iş yerinizde 3 ay maaşınız ödenmezse (üstelik tüm uyarılarınıza rağmen ve başkalarınınkinin tıkır tıkır ödendiğini bilseniz) siz ne yaparsınız beyler?

Adam haklı. Çöpten mi geçinsin herif?

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk

3.ligde oynayan bir oyuncunun bile çöpten geçindiğini görmedim lakin yandaş şikeci basına konuşması mı lazım ?

Hiçbir futbolcu parasını alamıyor ama FIFA'ya başvuru da yapmıyor.

Meali:

Hajro: "Diğerleri (Sneijder, Drogba, Melo vs ) adammış ama ben adam değilim ki çıngar çıkarıyorum. " :happynew:

Bunu ben demiyorum. Hajroviç kendi itiraf ediyor.

degersiz insan gs futbolcusu yanlis bilmiyorsam:)

ednan hakkkindada yapmadigin gibi degilmi

dunya size guzel

isinize gelince klube saygisizlik isinize gelmeyince ednan:)

Maçta beraberliği bulmuşken, Galatasaray serbest vuruş kullanırken, "Yönetim istifa" diyen zihniyette olan senin gibi insanları hiçbir zaman anlıyamıyacağım ve zaten anlamakta istemiyorum. Ben size layığınız onlar gibi başkanlar diyorum. Ben kalkıp yönetimime yada kulübüme "HIRSIZ" demiyorum. Araya 2 kelime ingilizce laflar sıkıştırıp, kendimi olmadığım büyüklükte görmüyorum. Senin anlayışında olan insanlar ilen maalesef tek ortak noktamız kimliğimizde T.C. , tuttuğumuz takımında Galatatasaray olmasıdır. Son olarakta, halen piyasada işlerin nasıl yürüdüğü konusunda bilgi sahibi olmadığını düşünüyorum.

Temmuz'da taraftara açık ilk antremanda taraftarlar Hajrovic'i tribüne çağırıp ceplerinden 20-50-100-200 TLlik banknotlar çıkartıp sallasın.

Galatasarayda hiç bir oyuncunun parası kalmaz.

Gecikmelerde bir çok kulüplerde oluyor dünyada.

Sanki ac kalacak . Şirkete calışan işci gibi 2-3 kuruş kazanmıyor bu futbolcular .

Bence hakkını aramasında, UEFA'ya başvurmasın da bir problem yok fakat;

Bunu medyada dile getirmesi, diğer oyuncuları kullanması saçmalık. Bu konu medya ile değil kulüp ile aranda ki bir mesele. Eğer sen çıkıp bunları söylüyorsan sonra da seneye de burda oynamak istiyorum diyemezsin.

Hajrovic'in bizde ki kariyeri bitmiştir. Bakın tekrar söylüyorum hakkını araması doğru kızamam adamın sözleşmesi var sonuçta ama bunu medyaya servis etmesi, röp. vermesi diğer futbolcuları karıştırmasını kabul edemem. Nasıl paranı isterken profesyonel davranıyorsan, kamera karşısında da davranacaksın.

Geri
Üst Alt