''Param hala yatmadı''

Drogba'nın Çin'e gidiş amacıydı oydu zaten. Derneği için para toplamak istiyordu, amacını alamayınca o yola başvurdu. Hajrovic'in dediğine göre Drogba'nın da para almamış olması lazım ayrıca, burada neden yapmadı? Bu arada bazıları da Airbus a380 hızıyla sallamaya başlamış hemen. Bir kahve ikram edeydik.

Bir futbolcunun parasını alamadığı için hakkını aramasına laf söyleyen tek millet bizizdir heralde. Adamın hakkı zaten o, silah zoruyla sözleşme imzalatmadı ya bu herif bize. Sözleşmenin gereğini de yapacaksın. Burda laf söylenecek birisi varsa o da yönetim.

Drogba'nın Çin'e gidiş amacıydı oydu zaten. Derneği için para toplamak istiyordu, amacını alamayınca o yola başvurdu. Hajrovic'in dediğine göre Drogba'nın da para almamış olması lazım ayrıca, burada neden yapmadı? Bu arada bazıları da Airbus a380 hızıyla sallamaya başlamış hemen. Bir kahve ikram edeydik.

vay be drogbanin cine gidis amaci 3 ay parasini alamayip gs a gelmekmis haberiniz yokmus:)

drogbaya parasini odemeyince noldugunu kavradigina gore kurusuna kadar odenmis oldugu konusundada suphen yoktur herhalde

bu cikarimi yapmak icin airbus olmaya gerek yokki

kagittan teyyare olsan gene bu sonuc heylulla gibi onunde duruyor

takımda bazı oyuncuların maaşları günü gününe ödenirken diğerleri geciktiriliyorsa büyük sıkıntı

böyle ayrımcılık yapacaksanız yıldız oyuncu transfer etmeyin kardeşim

alan anlasanda kendisi ha bu arada mancininin buna uyuz oldugu gun gibi asikar

parasini odemeyende kendisi

ama grl gorki muthis gs taraftarinin bir kismina gore muthis olanda kendisi

3 bilinmeyenli 1.5 denklem

Bir futbolcunun parasını alamadığı için hakkını aramasına laf söyleyen tek millet bizizdir heralde. Adamın hakkı zaten o, silah zoruyla sözleşme imzalatmadı ya bu herif bize. Sözleşmenin gereğini de yapacaksın. Burda laf söylenecek birisi varsa o da yönetim.

Türkiye'de hangi takım 3 ayda oyuncusunun maaşını ödüyor esas onu sormak lazım bence. Öyle bir ortam yaratıldı ki görende Galatasaray ülke sınırları içinde bunu tek yapan takım zannedecek. İngiltere'de bile 6 ay hiç maaş almadan oynadım diye bir açıklaması vardı Ryan Giggs'in. Burada asıl görgüsüzlüğü yapan Hajrovic maalesef.

vay be drogbanin cine gidis amaci 3 ay parasini alamayip gs a gelmekmis haberiniz yokmus:)

drogbaya parasini odemeyince noldugunu kavradigina gore kurusuna kadar odenmis oldugu konusundada suphen yoktur herhalde

bu cikarimi yapmak icin airbus olmaya gerek yokki

kagittan teyyare olsan gene bu sonuc heylulla gibi onunde duruyor

O zaman kimse maaşını almıyor diye konuşup insanları zan altında bırakmasın İzet bey.

Türkiye'de hangi takım 3 ayda oyuncusunun maaşını ödüyor esas onu sormak lazım bence. Öyle bir ortam yaratıldı ki görende Galatasaray ülke sınırları içinde bunu tek yapan takım zannedecek. İngiltere'de bile 6 ay hiç maaş almadan oynadım diye bir açıklaması vardı Ryan Giggs'in. Burada asıl görgüsüzlüğü yapan Hajrovic maalesef.

O zaman kimse maaşını almıyor diye konuşup insanları zan altında bırakmasın İzet bey.

Yahu Giggs ile Hayrovic aynı mı? Adamla konuşursun 3 ay paranı yatıramayacağız vs diye derdini anlatırsın adam da böyle yollara başvurmaz. Arroyo'da ihtarname çekmişti mesela geçen yönetime onu da asalım hadi.

napcakti 23 futbolcuyu yazip maas bordrolarinin kopyasi ile odeme tarihlerinin oldugu ceteleyimi verseydi:)

Yahu bırakın arkadaşlar, neymiş bir futbolcunun hakkını araması doğalmış. Sanki 300-500 liraya oynuyorlar. Adamlar neredeyse yattıkları yerden milyoner oluyorlar. Hala bunları savunmayın.

Her futbolcu yaşıyor bir tek sen başvuruyorsan defol git..

Bu takımda kimsenin parası kalmaz..

Kalmadı..

Yahu Giggs ile Hayrovic aynı mı? Adamla konuşursun 3 ay paranı yatıramayacağız vs diye derdini anlatırsın adam da böyle yollara başvurmaz. Arroyo'da ihtarname çekmişti mesela geçen yönetime onu da asalım hadi.

O zaman hiçbir oyuncuya ödeme yapılmamıştı. Hatta genç takımla çıkacağız diye tehdit gelmişti yalnış hatırlamıyorsam. Tek sıkıntı Arroyo'da değildi yani. Ortada ciddi bir problem vardı, ona diyecek birşeyim yok. Ama burada sorun tek bir kişide ve burada tek sorun çıkaran biri varsa problem onda demektir. Ayrıca takım içindeki sıkıntıları dışarıya yansıtıp yansıtmamakta karakter meselesidir diye düşünüyorum. Çıkıp kimse maaşını almıyor demek tamamen görgüsüzlük. Ve bir kez daha Türkiye'de kimsenin maaşını vaktinde almadığını söylememe gerek yok sanırım. Ronaldinho bile BJK'e bu problemi bahane ederek gelmemişti. Yönetimi suçlayabileceğimiz bir nokta varsa böyle bir oyuncuya yıllık 1.1 milyon euro ödemesidir.

Karakter meselesi. Alacaksak Sneijder-Drogba-Melo-Muslera seviyesinde futbolcu alacağız. Hajrovic gibi ''ne idüğü belirsiz'' değil.

O konu da hemfikiriz, eleman Mancini aldigi hic bir adam da is yok. Benim vurgu yapmak istedigim sey farkli. Bazi kisilerin dokunulmazligi var kulüpte onu dile getirdim.

Hajrovic'i bende beğenmem ama adam haklı. Parasını ödemek zorundasınız. Bütün branşlarda aynı şeyi yapıyor bizim yöneticiler, paranız yoksa ya almayın ya da zamanında ödeyin.

Bu adamı takıma kim getirdiyse umarım mutludur. Karaktersizlik abediesi. Tamam paranın alamaman normal değil ancak böyle çarşaf çarşaf'da demeç verilmez.

Bu takımdaki bu sene konsantre problemini de açıklar benc. Tabi galatasarayda kimsenin alacağı kalmaz bu adamlarda trilyon kazanıyor doğru ama adamın işi bu. İnsan aylarca parasını alamazsa konsantre kaybı yaşaması çok normal ayrıca kimse doğuştan galatasaraylı olmak zorunda değil. Sneijder- Drogba- Melo gibi oyunculara ödeme aksaklığı olduğunu sanmıyorum öyle olsa bi yerden çıkardı haberi zaten. Ama Muslera'ya falan yapılmış olması çok yüksek ihtimal olabilir sözleşme uzatmama sebeplerinden biri de bu belki de. Olay sadece para mevzusu değil adamın alacağını ödemezsen hak var hukuk var bi şekil tahsil edeceğini biliyor zaten ama bunlar güven kırar.

aysalda bunun parasini odese sustursa kendi parasiyla acliktan olmez bence ona niye sallamiyosun

nolur 200 300 bin dolar sakiz parasi dimi

:)

Eğer topluca fifaya başvuru olsa anlarım ama münferit olayları başka şeylere bağlarım..

Koskoca Galatasaray elbette günü gününe yatırmalı maaşları ama Dünyanın büyük takımlarında bile bazen maaşlarda gecikmeler yaşanabiliyor..

Mevzu kulübünü küçük düşürmeye çalışmak..

Hajrovic elbette hakkını isteyebilir ama Fifa'ya başvurmasına gerek yok..

O konu da hemfikiriz, eleman Mancini aldigi hic bir adam da is yok. Benim vurgu yapmak istedigim sey farkli. Bazi kisilerin dokunulmazligi var kulüpte onu dile getirdim.

Bazı kişilerin takımı sahiplendiği için dokunulmazlıkları var, zaten dışarda, saha içinde, orda, burda Galatasaray ''benim takımım'' dedikleri için hiç bi olay görmüyoruz.

Benim hayatım Galatasaray'a, bi mok yapmadan gelmiş o şanlı formayı giymek nasib olmuş, yatarak yarım sezon geçirmiş biri Galatasaray'a saygı duymayıp elaleme koz veriyorsa o adam kovulmalıdır. Ne şekilde olursa olsun.

Eğer topluca fifaya başvuru olsa anlarım ama münferit olayları başka şeylere bağlarım..

Koskoca Galatasaray elbette günü gününe yatırmalı maaşları ama Dünyanın büyük takımlarında bile bazen maaşlarda gecikmeler yaşanabiliyor..

Mevzu kulübünü küçük düşürmeye çalışmak..

Hajrovic elbette hakkını isteyebilir ama Fifa'ya başvurmasına gerek yok..

adam sence laf olsun diyemi soyluyor?

kariyerini riskemi atcak senin dedigin gibi basitse olay

bence bu adama geldiginden beri 5 kurus odememislerdir

Geri
Üst Alt