''Param hala yatmadı''

Şunun parasını verip kovun Allah rızası için yaa!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lan ne paracı adammışsın ya... Biz bu takımda bir kuruş almadan aylarca ses etmeyen adamlar gördük.

Biz bu takımda 2001-2002 sezonunda tonla alacağı olmasına rağmen canla başla oynayan adamlarla şampiyonluk gördük.

Alem-i Cihan olsan fark etmez. Bura Galatasaray. Grasshoppers değil.

Şu kulübün.bu oyunculara verdiği paralar ağır yolsuzluktur başka birşey değil bu adam eski kulübünden 200 bin euro ancak alıyordur . O da isviçre yani

NTVspor un haberine inanıp genç bir oyuncuyu kötüleyen 11 sayfa yazı var.

Yazıklar olsun.

FIFA ya ben de mail attım az önce Hajrovic in parası yatmıyormuş diye. İnandınız mı ?

Adam GALATASARAYdan başka takımda oynamam diyor. Hala giydiriyorsunuz.

Millet de acayip acayip yorumlar yapiyor. Lan adam'in parasini vermiyorlar iste. Baslamisim imaj'a mimaj'a. Bende artik bu tür sorunlari astik saniyordum.

Ayni sebebten dolayi Ribery gibi bir adam'i kacirdik. Ayiptir. Burda hakli olan Hajrovic'tir, nokta. (Ha, kalitesi tartisilir. Orasi ayri bi konu. Ama burda Hajro'yu suclamak da sacmalik. Sneijder'e para vermeyin bak noluyor.)

Edit: Ve o para'yi teklif eden yönetimin ta kendisidir. Madem ki ödeyemiyorsunuz, böyle para önermiceksiniz. Önerdiniz mi O PARA Ö-DE-NE-CEK.

Burakla 3m'luk sozlesme yap bu adamin 140 bin eurosunu odeme. O zaman niye aliyorsun arkadas.

hmmmm... bu forum doğalgazla mı çalışıyor??? o_O ayda ne kadar yakıyor??...

Geri
Üst Alt