Paranormal Olaylar Başlığı

Başından geçeni anlattın diye akıl sağlığımızı yitirmeyiz herhalde ama sen bilirsin kardeşim tamam.
Banyo yaparken dokunma,seslenme,uyumaya çalışırken vücut kasılması,10 saniye önce koyduğun bı eşyanın yerinin değişmesi,en basit olay kapıyı kapatıyorsun kapı açılıyor tekrar kapatıyorsun yine açılıyor. Deliriyorum herhalde diyorsun. dişi ve çocukları ile konuşma,annemi çift görme balkondasin konuşuyorsun odana gidiyorsun annen orada.. sonrası rüyalar ayinler vs çok değişik konular

Banyo yaparken dokunma,seslenme,uyumaya çalışırken vücut kasılması,10 saniye önce koyduğun bı eşyanın yerinin değişmesi,en basit olay kapıyı kapatıyorsun kapı açılıyor tekrar kapatıyorsun yine açılıyor. Deliriyorum herhalde diyorsun. dişi ve çocukları ile konuşma,annemi çift görme balkondasin konuşuyorsun odana gidiyorsun annen orada.. sonrası rüyalar ayinler vs çok değişik konular
Şu kısım özellikle insanı delirtebilir bak.

rüyamda gördüğüm olayları bazen reel hayatta yaşıyorum aşırı dejavu oluyor. böyle 2 sene ilerisini gördüğüm rüyanın aynısını 2 sene sonra yaşamıştım. hatta ortamda birden ayıktım lan ben bu anı rüyamda yaşadım demiştim. Hiç bilmediğim bir yeri rüyada görüp reelde aynı yere gidince çok değişik bir his oluyor. O an gerçeklik algısıda kayboluyor. Lusid rüya hep rüyalarım zaten.

Mesala şu fuji dağının görüntüsünü ilk gördüğümde şok olmuştum aynı yere gidip aynı bu bakış açısında bulunmuştum rüyamda. oradaki tabelelar bile aynıydı daha önce hiç bir yerde görmedim. Ara ara açıyorum videoyu değişik bir his oluyor.

Nerde okumuştum hatırlamıyorum da güya doğmadan önce yaşayacağımız bütün hayat bize izletiliyormuş doğduktan sonra yaşadığımız olayları da bu yüzden hatırlıyormuşuz

@Emir Sato sen duydun mu böyle bir şey heis yoksa ben mi uydurdum

Konu işetebilir dikkatli olmak lazım.

3407.jpg

Liseyi yatılı okuyunca karabasan muhabbeti çok yapılırdı benim de başıma geldi bir kaç kez

Bilinç açıkken hiç hareket edilemeyen saçma bir his, bazen olmayanı da görüyorsun, rüyaysa da uyanıkken rüya görmek gibi.

Zaten karabasanın basmadığı olmuyordu ve karna oturma muhabbeti vardı işte geldiğinde karnına oturuyor ondan tüm hareketlerini kesiyor falan.

Neyse yine bir akşam konuşuyoruz gece aslında, bizim tırsak çocuklardan biri abi ben çok korkuyorum karnıma oturcak diye ondan yüzüstü yatmaya başladım dedi. Bizim fırlama arkadaşlardan biri de “olm dikkat et öyle de sker miker” demişti

Bu kez farklı bitane aklıma geldi , mahallede çok sevdiğim bir Erkan abi vardı 94te vefat etti , koyu cimbomluydu , iki üst katimizda oturuyordu , vefatından birkaç ay sonra , anneme yalvardım Sadiye teyzeye söyle nolursun mezara giderken benide götürsün diye 10,11 yaşlarındayym, annemde söylemiş annesine haftasonu mezara beraber gidelim , Gökhan çok istiyor diye , neyse abi o zaman yaz Kur'an kursuna gidiyodum kuran falan öğrenmiştim, hem okuyup hem dua edecem , gittik mezara acayip sevinmiştim , hiç unutmuyorum cebimde kağıt 10 bin lira vardı o zamanın parasıyla bin liraya iki poğaça bir meyve suyu alıyordum okulda, neyse rakam önemli değil, mezarın baş ucunda otururken para cebimdeydi , comelerek oturduğum için para orada düştü , bi 100 metre yürüdükten sonra farkettim , annemlere bişey demedim , geri gidipte almadım önemsemedim yani , ertesi gün Pazar günüydü sabahın körü zil çaldı, o apartmanda bizim zili çalacak en son kişi Erkan abinin ablasiydi gelende oydu , annem bile şaşırdı sabah sabah , anneme dediki rüyamda Erkan'ı gördüm bana dediki eğer Gökhana 20 bin lira vermezseniz mezarıma bile gelmeyin demiş, ben öyle şok oldum ki , anneme bile anlatmadım bunu , bende kaldı öyle, hiç unutmam.. ilk defa sizle paylaşmış oldum

Bırakın bu işleri realiteye dönün. Uyku felci durumunu halüsinatif öğlerle birleştirdiğiniz rüyaları paranormal olay olarak adledmeyiniz.

4-5 yaşından beri 30 yıldır düzenli olarak bilfiil yaşarım bu olayı. Çeşit çeşit halüsinasyonlu rüyalar gördüm uyandım güldüm geçtim. Materyalist yaşam felsefesini benimsediğimden beri ise bu tip rüyalarımda halüsinatif öğelere hiç denk gelmedim.

Bırakın bu işleri realiteye dönün. Uyku felci durumunu halüsinatif öğlerle birleştirdiğiniz rüyaları paranormal olay olarak adledmeyiniz.

4-5 yaşından beri 30 yıldır düzenli olarak bilfiil yaşarım bu olayı. Çeşit çeşit halüsinasyonlu rüyalar gördüm uyandım güldüm geçtim. Materyalist yaşam felsefesini benimsediğimden beri ise bu tip rüyalarımda halüsinatif öğelere hiç denk gelmedim.
Sg

Onur korkağın tekisin vınla sen 😁

Bir ara lucid denedim şu Inception mevzuları varken

O dönem @Orhun Karayıldız da astraldan astrala koşuyorum diye konular açıyordu forumda.
o halde sen ben orhun ve yusuf güney giriyoruz bu işe
Onur korkağın tekisin vınla sen 😁
Şöyle bir anım var ağabey.

Bi keresinde karabasan üstümdeyken zorla yataktan doğruldum. Karşımda kendimi gördüm yüzü örtülü alttan sırıtıyordu. Hass. yat geri dedim yattım. Bi o zaman tırsmıştım.

o halde sen ben orhun ve yusuf güney giriyoruz bu işe

Şöyle bir anım var ağabey.

Bi keresinde karabasan üstümdeyken zorla yataktan doğruldum. Karşımda kendimi gördüm yüzü örtülü alttan sırıtıyordu. Hassektör yat geri dedim yattım. Bi o zaman tırsmıştım.
Orhun o dönem astralden tanıştığı arkadaşlarını da getirmişti 5 hesabı falan vardı

Geri
Üst Alt