Bu kez farklı bitane aklıma geldi , mahallede çok sevdiğim bir Erkan abi vardı 94te vefat etti , koyu cimbomluydu , iki üst katimizda oturuyordu , vefatından birkaç ay sonra , anneme yalvardım Sadiye teyzeye söyle nolursun mezara giderken benide götürsün diye 10,11 yaşlarındayym, annemde söylemiş annesine haftasonu mezara beraber gidelim , Gökhan çok istiyor diye , neyse abi o zaman yaz Kur'an kursuna gidiyodum kuran falan öğrenmiştim, hem okuyup hem dua edecem , gittik mezara acayip sevinmiştim , hiç unutmuyorum cebimde kağıt 10 bin lira vardı o zamanın parasıyla bin liraya iki poğaça bir meyve suyu alıyordum okulda, neyse rakam önemli değil, mezarın baş ucunda otururken para cebimdeydi , comelerek oturduğum için para orada düştü , bi 100 metre yürüdükten sonra farkettim , annemlere bişey demedim , geri gidipte almadım önemsemedim yani , ertesi gün Pazar günüydü sabahın körü zil çaldı, o apartmanda bizim zili çalacak en son kişi Erkan abinin ablasiydi gelende oydu , annem bile şaşırdı sabah sabah , anneme dediki rüyamda Erkan'ı gördüm bana dediki eğer Gökhana 20 bin lira vermezseniz mezarıma bile gelmeyin demiş, ben öyle şok oldum ki , anneme bile anlatmadım bunu , bende kaldı öyle, hiç unutmam.. ilk defa sizle paylaşmış oldum