Paranormal Olaylar Başlığı

peruda bir köye gitmiştik arkadaşla işte ayahuasca ayini falan oluyormuş diye merak ettik
gittik ordakilerle konuştuk falan , yaşlı bir adam geldi sonra gözlerini bize dikti şamanmış yıllardır bizi bekliyormuş gibi rüya için mi geldiniz tarzı bişeyler falan dedi
bizde yok merak ettik o yüzden falan dedik , neyse ayin başladı bişiler söylenmeye başladı ellerinde böyle vuvuzela tarzı şeylerle de çalıyolar bir yandan ama benim aklıma direkt yahşi batıda ki sahne falan geliyor bir yandan gülücem gülemiyorum da
ateşi yaktılar tütsü gibi bişeyde tüttürüyolar bir yandan da anlamsız anlamsız işte mırıldanıyolar
kaynattılar ayahuascayı getirdiler ilk aldım bir yudum direkt midemi bulandırır gibi oldu biraz daha içiyim dedim bari gerçekten etkisi var mı yok mu diye oraya kadar gitmişken
5 dk geçti bu sefer kusturdu acayip derecede baş falan döndürdü dedim heralde etkisi bu meğersem her şey ondan sonra başlıyormuş önce felaket bir uyku hali
uyudum mu uyumadım mı hiç hatırlamıyorum ama zihnim öyle berraklaştı öyle açıldı ki anlatamam çevrede ki her sesi her titreşimi hissediyordum böceklerin karıncaların geçiş seslerini bile duyabiliyordum
sonra gerçek mi değil mi diye emin olamadığım şeyler hani derler ya film şeridi gibi hayat gözünün önünden geçiyor ölürken diye tıpkı öyle dedim heralde o an ölüyorum her şey buraya kadarmış
zamanda kırılmalar yaşadım resmen 10 yaşında ki çocukluk hatıralarıma kadar bilinçaltıma yerleşen her şey o an gözümün önüne geliyor kronolojik tarihe göre
sonra yaşlı kendime benzer birini gördüm sonra dedim heralde bu benim arkasını döndü gitti öyle bakıp bana , peşinden koşup ona yetiştim bedenine girdiğimi hissettim bambaşka ağır aksak bir bedendeydim ama zihnim hala çok temizdi sadece bedenimde ki o ağırlığı hissediyordum sadece yürüyordum ve zamanı düşünüyordum nasıl bu kadar yaşlandım diye bir an zaman diye bir şey aslında hiç yokmuydu her şey bir anda olup bitiyor ve ölüyordum ama hiç ölüm korkusu da yoktu çok garipti epey süre geçmesine rağmen etkisi hala üzerimde mesala bazı anlattıklarımı kimse inanmıyor bile gerçi inanılası bir tarafıda yok ama işte insan yaşamadan bilemiyor bazı şeyleri.

Tam Ugur Guzel'lik konu. Bi keresinde direkt seytani gordum ruyamda, hemen yere yikilip kalmistim korkudan. Onu anlatmistim "karinini almislar senin" dediydi. "Karimi mi? Aman alsin nereye goturuyorsa" dedim. Yok, yok dedi karinin dedi sonra anlatti bir seyler de hatirlamiyorum.

Tam Ugur Guzel'lik konu. Bi keresinde direkt seytani gordum ruyamda, hemen yere yikilip kalmistim korkudan. Onu anlatmistim "karinini almislar senin" dediydi. "Karimi mi? Aman alsin nereye goturuyorsa" dedim. Yok, yok dedi karinin dedi sonra anlatti bir seyler de hatirlamiyorum.
Onun kafa hala yerinde duruyor mu acaba. Hiç haber de yok.

Dün gece yarısı saat 3 dolaylarında uykumdayken kalbim bir iblis tarafından mühürlendi.

Kızgın bir ruh mührü ardı ardına 3 kere kalbime üzerinde şeytani semboller olan bir şekil bastı.

ilkinde mührün şekli kalbime şekli tam olarak çıkmadı, dandik sakız dövmesi gibi eksik kaldı sonrasında tekrar bastı ve üçüncüsünde bastığında tıpkı sigara izmariti söndürür gibi zorladı.

başta kalp krizi geçiriyorum sandım ama kısık gözlerim ile iblisi görünce şok oldum. @Sadri Baykam

şu an lanetlenmiş olabileceğimi düşündüğüm için kendimi ihbar etmek istiyorum. aklımda yüzlerce lanetli pis düşünce var bunları hayat geçirmemem gerekiyor

Dün gece yarısı saat 3 dolaylarında uykumdayken kalbim bir iblis tarafından mühürlendi.

Kızgın bir ruh mührü ardı ardına 3 kere kalbime üzerinde şeytani semboller olan bir şekil bastı.

ilkinde mührün şekli kalbime şekli tam olarak çıkmadı, dandik sakız dövmesi gibi eksik kaldı sonrasında tekrar bastı ve üçüncüsünde bastığında tıpkı sigara izmariti söndürür gibi zorladı.

başta kalp krizi geçiriyorum sandım ama kısık gözlerim ile iblisi görünce şok oldum. @Sadri Baykam

şu an lanetlenmiş olabileceğimi düşündüğüm için kendimi ihbar etmek istiyorum. aklımda yüzlerce lanetli pis düşünce var bunları hayat geçirmemem gerekiyor
Mesajının hemen altında külot reklamı belirdi. Tüyler diken

Mesajının hemen altında külot reklamı belirdi. Tüyler diken
https%3A%2F%2Fsubstack-post-media.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F1b0fa804-037a-41cf-99e3-0a6220d034dd_400x300.gif

@Doruk Ata TANRIVERDİ
Hikaye anlaticaksan çay yapacam
Lise üçüncü sınıfta gittiğim bir gün çok heyecanlıydım çünkü okuldan sonra en iyi arkadaşlarımdan birinin evine gidecektim ve daha önce hiç erkek arkadaşımın evine gitmemiştim - ama bir gece önce o ve ben kaldırımda yürürken, bir arabanın bize çarptığı kötü bir rüyayla uyanmıştım. Rüyayı anneme anlattığımda, annem arkadaşımın evine gitmeme izin vermedi. O akşam arkadaşım yalnız başına eve giderken bir araba çarptı ve bacağını kaybetti.

Birkaç yıl sonra, kardeşim ve ben yaz tatiline gidecektik, gitmeden önceki gece, bindiğimiz otobüsün frenlerini kaybettiği ve çarptığı bir rüya gördüm. O kadar net görebiliyordum ki otobüs plakasını bile gördüm. Yine anneme söyledim. Bizi tatile götürecek olan otobüsün yanına yürüdü ve plakası rüyamda gördüğü numaraya sahipti. Ama bileti iptal ettirmemişti, babamla ikisi belki de bir deli olarak görülmekten korktular bunu bilemiyorum. Ben ve kardeşim otobüse binmiştik. dolambaçlı bir yolda frenlerinin kontrolünü kaybetti, ancak sürücü çok yetenekliydi ve hızını nasıl azaltacağını biliyordu ve bir ağaç yardımı ile kimseyi yara almadan kurtarmıştı.

Yaşamış olduğum bu iç güdüsel olaylar beni tamda bu konunun yıldızı yapıyor. Sonrasında bilirsin işte erkek arkadaşımla takılmak için ona söz vermiştim. Rüyamda bir ameliyatta olduğumu 5 saatlik operasyon sonrası bir dildonun çıkarıldığına şahit olmuştum. O kadar korkunçtu ki terler içinde uyanmıştım hemen koşarak rüyamı anneme anlattım. Annem rüyalarımın gerçekleştiğini bildiği için endişelenmiş ve "Bir bakalımm, senin için ne yapabiliriz" diyerek parmaklarını çenesine vuruyordu.

Sonrasında söz verdiğim gibi arkadaşımın evine gitmiştim. odasına geçmiştik çalışma masasında vlc playerdan, ahtapot koluna kadar çeşit çeşit dildolar vardı.

1754176282517.webp

arkadaşım hadi şunları deneyelim dediğinde, annemle yaptığım konuşma aklıma geldi ve ercüment ben biraz rahatsızım bugün sen denesen olur mu dedim? Ercümentte şaşkın ama çabuk ikna olmuş bir vaziyette galata kulesiyle işleme başlamıştı.. Tıpkı rüyamdaki gibi kule içerde kalmış ve kitlenmiş vaziyette yardım çığlıkları basmıştı. Bende hemen 911 arayarak olay yerine bir ambulans getirttim.

Acilde beklerken annem koşarak geldl ve beni sağlıklı görünce ohh çok şükür diyerek derin bir nefes aldı. Bundan sonra böyle garip rüyalar görürsem öncesinde buraya yazıp fikrinizi alacağım belki durum kötüleşmeden çözeriz.

Lise üçüncü sınıfta gittiğim bir gün çok heyecanlıydım çünkü okuldan sonra en iyi arkadaşlarımdan birinin evine gidecektim ve daha önce hiç erkek arkadaşımın evine gitmemiştim - ama bir gece önce o ve ben kaldırımda yürürken, bir arabanın bize çarptığı kötü bir rüyayla uyanmıştım. Rüyayı anneme anlattığımda, annem arkadaşımın evine gitmeme izin vermedi. O akşam arkadaşım yalnız başına eve giderken bir araba çarptı ve bacağını kaybetti.

Birkaç yıl sonra, kardeşim ve ben yaz tatiline gidecektik, gitmeden önceki gece, bindiğimiz otobüsün frenlerini kaybettiği ve çarptığı bir rüya gördüm. O kadar net görebiliyordum ki otobüs plakasını bile gördüm. Yine anneme söyledim. Bizi tatile götürecek olan otobüsün yanına yürüdü ve plakası rüyamda gördüğü numaraya sahipti. Ama bileti iptal ettirmemişti, babamla ikisi belki de bir deli olarak görülmekten korktular bunu bilemiyorum. Ben ve kardeşim otobüse binmiştik. dolambaçlı bir yolda frenlerinin kontrolünü kaybetti, ancak sürücü çok yetenekliydi ve hızını nasıl azaltacağını biliyordu ve bir ağaç yardımı ile kimseyi yara almadan kurtarmıştı.

Yaşamış olduğum bu iç güdüsel olaylar beni tamda bu konunun yıldızı yapıyor. Sonrasında bilirsin işte erkek arkadaşımla takılmak için ona söz vermiştim. Rüyamda bir ameliyatta olduğumu 5 saatlik operasyon sonrası bir dildonun çıkarıldığına şahit olmuştum. O kadar korkunçtu ki terler içinde uyanmıştım hemen koşarak rüyamı anneme anlattım. Annem rüyalarımın gerçekleştiğini bildiği için endişelenmiş ve "Bir bakalımm, senin için ne yapabiliriz" diyerek parmaklarını çenesine vuruyordu.

Sonrasında söz verdiğim gibi arkadaşımın evine gitmiştim. odasına geçmiştik çalışma masasında vlc playerdan, ahtapot koluna kadar çeşit çeşit dildolar vardı.

Ekli dosyayı görüntüle 297706

arkadaşım hadi şunları deneyelim dediğinde, annemle yaptığım konuşma aklıma geldi ve ercüment ben biraz rahatsızım bugün sen denesen olur mu dedim? Ercümentte şaşkın ama çabuk ikna olmuş bir vaziyette galata kulesiyle işleme başlamıştı.. Tıpkı rüyamdaki gibi kule içerde kalmış ve kitlenmiş vaziyette yardım çığlıkları basmıştı. Bende hemen 911 arayarak olay yerine bir ambulans getirttim.

Acilde beklerken annem koşarak geldl ve beni sağlıklı görünce ohh çok şükür diyerek derin bir nefes aldı. Bundan sonra böyle garip rüyalar görürsem öncesinde buraya yazıp fikrinizi alacağım belki durum kötüleşmeden çözeriz.
Hikaye resmen akıyor 🔥

Olm
Ne para
Normali

Üç ayaklısını cini, şeytanını çevirsen o bile enflasyondan şikayet eder ülkede

Transfer yok maç yok , az muhabbet olsun
Sene 2004 Kuzey Irak üst bölgesine göreve gittik, ilk geceden sabaha kadar nöbet başladı, böyle Afganistan dağları gibi biryer etrafta yerleşim bölgesi bile yok zil karanlık dağın çepeçevre nöbet bölgeleri var önlerinde kum torbaları olan bizim az üstümüz zirve tam tepede tank var oradada bizim birlikten ayrı tankçılar var onlar nöbet tutuyor değişmeli sabaha kadar , ben Erzurumlu bir badimle beraber yanyana tutuyoruz nöbeti, önümüz uçurum gibi kayalık aşağısı, pet şişeler atılmış herhangi biri gelirse ses çıkarması için +mayınlar döşenmiş, ki o halde bizden önceki birlik tam 4 şehit vermiş , hergün hergün sesler geliyor çıtırtılar , gözümüzü kırpamıyoruz , terörist çatışma korkusu falan değil elimde 400lük mayon bağlı tam otomatik makinalı var ama paranormal birşeyler oluyor diye zıçıyoz resmen , neyse abi bu böyle 2,3 derken 1 hafta devam etti , bizden nöbeti devralan kişilerde aynı şeyi söylüyor tabi , tankçı askerlerden biriyle muhabbetim vardı zarf attım dedim neden sürekli bizi korkutmaya çalışıyorsunuz diye , hemen yedi enayi komutanları yapıp yaptırıyormuş bizi korkutup eğlenmek için, bir sonraki gece yoğun şiddetli yağmur vardı, yerde bilek hizasını geçecek şekilde çamur bok alabildiğince, baktım tankçıların komutanı geliyor , hiç parola sormadan şak şak kurma kolu çekip silahı doğrultup yat yat yat yat yat bir yatırdım çamurun içine enayiyi panikle , herif çıldırdı, sen nasıl bana silah dogrultursun yikayacaksin bu elbiseleri falan , bende diklendim , yetkim var komutanım kusura bakmayın dedim , birşeyde yapamadı zaten bir tim bordo berelilerden sonra en kıdemli bizdik komando olarak , gitti şikayet etti beni bizim komutana , bende itiraf ettim bize 1 haftadır şaka yapıyorlar bende küçük bir şaka yapayım dedim , yinede ceza almıştım
:asd:

İblis özel isimdir renktaş. "Bir iblis" diye bir ifade olamaz. Gördüğün bir ifrit olabilir mi?

Geri
Üst Alt