parfüm önerileri

Iptal etmeme ragmen gonderiler parfumu.

Orjinal olup olmadigini nasil anlarim arkadaslar ?

Arcon kozmetik gondermis.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

benim parfümüm efsaneler arasına girdi şimdiden Zegna intenso bir numaradır bitsin istemezsin o derece.

emanuel-ungaro-parfum-homme-man-eau-de-toilette.jpg

Envoyé de mon LG G3 32 Go Titane en utilisant Tapatalk

Son düzenleme:

Senelerdir bu ikisini kullanıyorum baya iyi parfümler. Burberry London ve Classic. Baharatlı hoş kokulardır.

Tek gecerim. hapli gazoz'dan bile daha cok ise yariyor. Her gittigim gece kulubunde bayanlar burunlarini boynuma sokuyor. benimle dans etmek icin adeta yarisiyorlar

Nuri-Alco-Parfum-Ucretsiz-Kargo-Hediyeli__63994510_0.jpg

gunluk fresh bi koku onerin de alalim. gio kullaniyodm bitiyo degistircem

Givenchy gentleman iyidir bayağı ferah kokudur.

Diesel fuel for life, ile hugo boss'un siyah yandan açmalı şişeli olanı da iyidir.

koca istanbulda 2 yerde varmis

burbery cesitlerinden veya ultramarine kullanan var mi? lacoste essential da olur pek kalici degilmis sanirim lacoste

lacoeste filan artık sıradanlaştı herkesin üstünde var . Bu koku bu yaz çıktı , gerçekten güzel tavsiye ederim :)

eyv beyler gidip denemek lazim kokulari. lacoste bakayim dedim disbiritoru degisiyormus da bilmem ne de yok felan diyolardi

Yeni mi çıktı lan o edt noir var onun çok iyidir kokusu ama evden çıkmadan sıkıyorsun kapıdan çıkınca kayboluyor.

Kalıcılığı az şakası bir yana

Ne zaman çıktı bilmiyorum da, ben 2-3 gündür kullanıyorum. Kalıcılığı hakkında şunu diyebilirim, 1 günü çıkarıyor. Yanii, yeterli bence.

Geri
Üst Alt