parfüm önerileri

tum bunlar gorceli elbette , dolayisiyla -dogaldir - tatminlik konusunda farkliliklar ;

hermes hangisi ? tahminen cogu kisi terre der , nazarimda ; voyage d'hermes once gelir .
stronger'i denemedim.
hacivat hatirladigim tek kelime ile mukemmel bir koku . aventus dan daha bold , daha versatile ve kaliteli kanimca .
ysl la nuit, marka nin en bold guzel islerinden ,ozellikle dogru kullanimda dort doortluk dur . < - ben bu kokuya bir filmde ilk denk gelip sonra almistim. gecmiste bu baslikta deginmistim bu duruma . john depp filminde ,kendisinin kullandigi koku idi .

azzaro - saygi duyarim markaya, bir doneme damga vurmustur . most wanted'i denemedim.
tom'un black orchid , ozgun bir koku olmasina ragmen fazla tropical ve fazla baskin oldugundan kullanmadim .denedigim oldu.
sauvage dizaynir baglaminda dogru matematikle yapilmis bir koku. gunumuze uygun trend notalari mevcut. denedim kullanmadim.
althair, sahsen denk gelmedim .
gio pro marka nin devam yolculugu . kullanmadim, denedim .
side efffectin benzerlerini kullandim bunu haliyle pas gectim .

son yazdigin 3lu den ilk 2si, cok saglam pazarlanan kokular sinifindan . kullanmadim , denedim.
burberry classic kult kokulardan, bir de brit'i ve london'u var bunlarda iyidir marka ozelinde .

@Ismail ARI , @Metin İbrahim Kavukçu

saygi ve selamlar .
Abi ben Kolpa Kemal

Tanidin mi

Beni valentino ya taktın bir süredir onu kullanıyorum ama gucci pour homme 2 kokusuna en azından yakın bildiğin bir koku varsa tavsiyeni beklerim

Ekli dosyayı görüntüle 286279
ismail'cim ,
bu haberi yone ogrendim (valentino'yu kullanmaya basladigin ve *begendigini) . bunu *duyduguma memnun oldum. :hat:

yanilmiyorsam - bu baslik altinda gucci ph 2'yi de onermistim bir kac kez . koku kult zaten . sorun su ki ; gucci nin ve benzer giyim markalarin yaptigi yol ; tutan kokuyu belli bir sure sonra uretim den kaldiriyorlar . en bold misal kult olusu efsanelesen by dolce gabbana (siyah beyaz zebra desenli) .

gucci ii 'ye donersek ;
kanimca - bire bir benzerini bulmak cok cok zor , ozgun bir dokunus yapmislar cay olayina . az cok benzer dersen ;

kanimca en yakini ; nikos scalpture homme god 's night (2016 olmasi lazim) ,,,
hanae mori edt , edp (edp de dip notalar tatlimsiya evrildiginden, onceligim edt olurdu) ,,,
zegna colonia ,, adp nin bazi modelleri , .

nish olarak da bir koku var , dilersen yazarim .

@Metin İbrahim Kavukçu kemal'cim , ozlettin kendini :hat: .

nick'in bu oldugunu belirtmeseydin, forumdan gittin sanmistim . bu arada - yeni nicke alismak zor olacak .:unsure:
son olarak ; hayri cund renkdasimiz da gorunmuyor , umarim iyidir .

saygi ve selamlar .

ismail'cim ,
bu haberi yone ogrendim (valentino'yu kullanmaya basladigin ve *begendigini) . bunu *duyduguma memnun oldum. :hat:

yanilmiyorsam - bu baslik altinda gucci ph 2'yi de onermistim bir kac kez . koku kult zaten . sorun su ki ; gucci nin ve benzer giyim markalarin yaptigi yol ; tutan kokuyu belli bir sure sonra uretim den kaldiriyorlar . en bold misal kult olusu efsanelesen by dolce gabbana (siyah beyaz zebra desenli) .

gucci ii 'ye donersek ;
kanimca - bire bir benzerini bulmak cok cok zor , ozgun bir dokunus yapmislar cay olayina . az cok benzer dersen ;

kanimca en yakini ; nikos scalpture homme god 's night (2016 olmasi lazim) ,,,
hanae mori edt , edp (edp de dip notalar tatlimsiya evrildiginden, onceligim edt olurdu) ,,,
zegna colonia ,, adp nin bazi modelleri , .

nish olarak da bir koku var , dilersen yazarim .

@Metin İbrahim Kavukçu kemal'cim , ozlettin kendini :hat: .

nick'in bu oldugunu belirtmeseydin, forumdan gittin sanmistim . bu arada - yeni nicke alismak zor olacak .:unsure:
son olarak ; hayri cund renkdasimiz da gorunmuyor , umarim iyidir .

saygi ve selamlar .
Gphii’yi sanırım 2010 dan itibaren tanışıp ,kullanmışımdır ,airportlarda en son buluyordum ,4 yıldırorlarda da kalmadı 😕
İnternette var ama güvenemiyorum ,genelde bozulmuş oluyorlar

Trde acayip popüler oldu nasıl koku

Gerçekten de mal gibi kokuyor başta yani daha farklı anlatilmaz sonrasinda yumuşuyor ve güzel bir koku haline geliyor

kanimca , cok zor bir koku bu . ana dna notasina asina ve iyimser bakan kullanicilar icin geceri elbette vardir, ancak kor alisi ve veya tavsiye ile alinacak bir koku degil diye dusunuyorum . goreceli elbette .

diger yandan ,
gecen baslikta bu markaya deginmistim kendimce . kanimca bu marka da bir modeli var cok cok klas koku sunumu var .
back up olarak da aldigim bir modeldir . detayli deginmistim .

@Ismail ARI bozulma degilde , ben sahsen netten alis veris yapmiyorum. konu parfumse, bu durum daha cetrefilli ,netten alinmis hediye koku bile olsa kullanmam . kendim birebir magaza dan alma taraftariyim . netten alisveris yapsaydim parfum ; markalarin kendi resmi sitelerinden alirdim buyuk ihtimal .

goreceli elbette - tercih meselesi .

saygi ve selamlar .

Son düzenleme:
Hiç anlamam marka falan da bilmem tek bi takıntım var, mavi olacak aga

93eaf53f5bbaa101e6a6cdac8b70740f.jpg

Ben de kullanıyorum onu, son aldığımın performansını beğenmedim. En son kendim yapacam sanırım
Unide ogrenciyken bargellodan falan alırdım korkunç iltifat alırdı. Geçen dekant aldım arkadaşta kolonya ayarında bir şeydi. Sağlık muhabbetine esans oranlarını falan baya dusurmusler sanırım son batchlerde

benim bildigim - marka bazli bu rengi en cok kullanan ; adp (aqua di parma) . klas kokulari vardir .
kanimca koku dunyasin da marka olarak kendilerinden - cogu urunuyle hem centilmen , hem yaz ,deniz ,kumsal havasi sunan - bir vibe aliyorum .
^tom ford'un mavi serisi icin de bunu diyebilirim , fakat genel marka icin bunu diyemem .
sevgili @Gürkan Akdeniz in da ekledigi urun ve buna ilisik marka nin da - saglam klas mavili urunleri vardir . kullandigim oldu .

Pdm sedley
God of fire

Bu parfümler nasıl üstat çok methediyorlar
@Suat Kara
god of fire bayagi hype oldu . sahsen salt sise tasarimini begendim . koku olarak ozgun bulmadim. tropikal familya. ana basrol MANGO.

mac sonu detayli devam ederiz . :hat:

Geri
Üst Alt