Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.425
- 12.487
- 2.743
Beni valentino ya taktın bir süredir onu kullanıyorum ama gucci pour homme 2 kokusuna en azından yakın bildiğin bir koku varsa tavsiyeni beklerim
Ekli dosyayı görüntüle 286279

immm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beni valentino ya taktın bir süredir onu kullanıyorum ama gucci pour homme 2 kokusuna en azından yakın bildiğin bir koku varsa tavsiyeni beklerim

Abi ben Kolpa Kemaltum bunlar gorceli elbette , dolayisiyla -dogaldir - tatminlik konusunda farkliliklar ;
hermes hangisi ? tahminen cogu kisi terre der , nazarimda ; voyage d'hermes once gelir .
stronger'i denemedim.
hacivat hatirladigim tek kelime ile mukemmel bir koku . aventus dan daha bold , daha versatile ve kaliteli kanimca .
ysl la nuit, marka nin en bold guzel islerinden ,ozellikle dogru kullanimda dort doortluk dur . < - ben bu kokuya bir filmde ilk denk gelip sonra almistim. gecmiste bu baslikta deginmistim bu duruma . john depp filminde ,kendisinin kullandigi koku idi .
azzaro - saygi duyarim markaya, bir doneme damga vurmustur . most wanted'i denemedim.
tom'un black orchid , ozgun bir koku olmasina ragmen fazla tropical ve fazla baskin oldugundan kullanmadim .denedigim oldu.
sauvage dizaynir baglaminda dogru matematikle yapilmis bir koku. gunumuze uygun trend notalari mevcut. denedim kullanmadim.
althair, sahsen denk gelmedim .
gio pro marka nin devam yolculugu . kullanmadim, denedim .
side efffectin benzerlerini kullandim bunu haliyle pas gectim .
son yazdigin 3lu den ilk 2si, cok saglam pazarlanan kokular sinifindan . kullanmadim , denedim.
burberry classic kult kokulardan, bir de brit'i ve london'u var bunlarda iyidir marka ozelinde .
@Ismail ARI , @Metin İbrahim Kavukçu
saygi ve selamlar .
ismail'cim ,Beni valentino ya taktın bir süredir onu kullanıyorum ama gucci pour homme 2 kokusuna en azından yakın bildiğin bir koku varsa tavsiyeni beklerim

.Gphii’yi sanırım 2010 dan itibaren tanışıp ,kullanmışımdır ,airportlarda en son buluyordum ,4 yıldırorlarda da kalmadıismail'cim ,
bu haberi yone ogrendim (valentino'yu kullanmaya basladigin ve *begendigini) . bunu *duyduguma memnun oldum.
yanilmiyorsam - bu baslik altinda gucci ph 2'yi de onermistim bir kac kez . koku kult zaten . sorun su ki ; gucci nin ve benzer giyim markalarin yaptigi yol ; tutan kokuyu belli bir sure sonra uretim den kaldiriyorlar . en bold misal kult olusu efsanelesen by dolce gabbana (siyah beyaz zebra desenli) .
gucci ii 'ye donersek ;
kanimca - bire bir benzerini bulmak cok cok zor , ozgun bir dokunus yapmislar cay olayina . az cok benzer dersen ;
kanimca en yakini ; nikos scalpture homme god 's night (2016 olmasi lazim) ,,,
hanae mori edt , edp (edp de dip notalar tatlimsiya evrildiginden, onceligim edt olurdu) ,,,
zegna colonia ,, adp nin bazi modelleri , .
nish olarak da bir koku var , dilersen yazarim .
@Metin İbrahim Kavukçu kemal'cim , ozlettin kendini.
nick'in bu oldugunu belirtmeseydin, forumdan gittin sanmistim . bu arada - yeni nicke alismak zor olacak .
son olarak ; hayri cund renkdasimiz da gorunmuyor , umarim iyidir .
saygi ve selamlar .
Trde acayip popüler oldu nasıl koku
Gerçekten de mal gibi kokuyor başta yani daha farklı anlatilmaz sonrasinda yumuşuyor ve güzel bir koku haline geliyor
Hiç anlamam marka falan da bilmem tek bi takıntım var, mavi olacak aga
Tanıdık birine s elixir yaptırdım demliyorum kış için. Şuan en mantıklı yol böyle gözüküyorKokuların yeni batchlerde performanslarıyla oynamaları büyük ibnelik.
Tanıdık birine s elixir yaptırdım demliyorum kış için. Şuan en mantıklı yol böyle gözüküyor
Unide ogrenciyken bargellodan falan alırdım korkunç iltifat alırdı. Geçen dekant aldım arkadaşta kolonya ayarında bir şeydi. Sağlık muhabbetine esans oranlarını falan baya dusurmusler sanırım son batchlerdeBen de kullanıyorum onu, son aldığımın performansını beğenmedim. En son kendim yapacam sanırım
benim bildigim - marka bazli bu rengi en cok kullanan ; adp (aqua di parma) . klas kokulari vardir .Hiç anlamam marka falan da bilmem tek bi takıntım var, mavi olacak aga
god of fire bayagi hype oldu . sahsen salt sise tasarimini begendim . koku olarak ozgun bulmadim. tropikal familya. ana basrol MANGO.