parfüm önerileri

Pdm althair
Side effect
Ysl la Nuit homme ^
Gio prufomo

Hepsini denedim bu hafta koku guzelligi olarak sauvage elixirin yanına yaklasamazlar bence
^. la nuit ve l'homme kanimca sadece ysl markasi ozelinde degil - genel dizaynirlar arasinda en klas kokularda tepelerdedir tarafim adina . biri sonbahar kis ve gece cikmalik digeri bahar ve yaz aylari enfes kokulardir tarafim adina .
<- baslik altinda da donemsel olarak degindigim olmustur . tum bunlar goreceli elbette .
ozellikle koku kavrami bu anlamda bold keskin ayrisir kullanici begeni/begenmeme adina .

eklediklerin den gio da dizaynir sinifinda . diger ikisi ise nish . <-> sahsen pdm urunlerini bugune dek kullanmadim.
keza , side effect'in benzerlerini kullandigimdan bunu da temin etmedim .

salt olarak ^icerik kalitesi soz konusuysa ; elixir'i bu baglamda nish'lerle kiyas yapamam .

elixir den bagimsiz , farkli koku sinifinda cok klas yapilmis bir koku deneme amacli oner dersen ((bulabilirsen) ;
rochas moustache eau de parfum'u - bir dene derim .

bois imperial aldım kalıcılık ve yayılımı çok iyi.
bu bois'u henuz denemedim . denilene gore girisinden tom ford grey vetiver vibe'i aliniyormus.
tom'un normal kategorisin de klasik tom ford ilee beraber begendigim kokusudur grey .

cartier'in kokularini kullanmisligin veya denemisligin oldu mu sevgili furkan ?

saygi ve selamlar .

^. la nuit ve l'homme kanimca sadece ysl markasi ozelinde degil - genel dizaynirlar arasinda en klas kokularda tepelerdedir tarafim adina . biri sonbahar kis ve gece cikmalik digeri bahar ve yaz aylari enfes kokulardir tarafim adina .
<- baslik altinda da donemsel olarak degindigim olmustur . tum bunlar goreceli elbette .
ozellikle koku kavrami bu anlamda bold keskin ayrisir kullanici begeni/begenmeme adina .

eklediklerin den gio da dizaynir sinifinda . diger ikisi ise nish . <-> sahsen pdm urunlerini bugune dek kullanmadim.

salt olarak ^icerik kalitesi soz konusuysa ; elixir'i bu baglamda nish'lerle kiyas yapamam .

elixir den bagimsiz , farkli koku sinifinda cok klas yapilmis bir koku deneme amacli oner dersen ((bulabilirsen) ;

bu bois'u henuz denemedim . denilene gore girisinden tom ford grey vetiver vibe'i aliniyormus.
tom'un normal kategorisin de klasik tom ford ilee beraber begendigim kokusudur grey .

saygi ve selamlar .
bende yeni kullandım üstad, çok dikkat etmiyordum parfüm konusuna ama bunla başlangıç yaptım. cartier filan çok hakim değilim. esans işinde kaliteli birinden aldım orijinalini koklamıştım birebir yapmış nerdeyse.

bende yeni kullandım üstad, çok dikkat etmiyordum parfüm konusuna ama bunla başlangıç yaptım. cartier filan çok hakim değilim. esans işinde kaliteli birinden aldım orijinalini koklamıştım birebir yapmış nerdeyse.

oncelikle - ivedi donus icin tesekkur ediyorum sevgili furkan .

nacizane olarak - mucevher/saat firmalarinin yaptirdigi kokulari deneme babinda rahatlikla onerebilirim .
cartier ozelinde en begendigim yonu ; nish kalitesinde urunler yillardir piyasaya surmeleri .
declaration klasik serisini bu baglamda yillardir kullanirim - bahar yaz aylarimin rotasyonunda mutlaka bulundururum .

cartier le beraber tiffany , bucheron , van cleef arpels da bu baglamda begendigim firmalar .
isin ilginc tarafi , bu markalarin kokulari hem kaliteli ,hem icerikleri kaliteli. tezat olan durum - fiyatlari - nish'lere nazaran daha uygun.

lalique markasi da ilginc kokular cikarmistir bugune dek . encre noir misal . (denemeni tavsiye ederim, ozgun bir koku) .

saygi ve selamlar .

oncelikle - ivedi donus icin tesekkur ediyorum sevgili furkan .

nacizane olarak - mucevher/saat firmalarinin yaptirdigi kokulari deneme babinda rahatlikla onerebilirim .
cartier ozelinde en begendigim yonu ; nish kalitesinde urunler yillardir piyasaya surmeleri .
declaration klasik serisini bu baglamda yillardir kullanirim - bahar yaz aylarimin rotasyonunda mutlaka bulundururum .

cartier le beraber tiffany , bucheron , van cleef arpels da bu baglamda begendigim firmalar .
isin ilginc tarafi , bu markalarin kokulari hem kaliteli ,hem icerikleri kaliteli. tezat olan durum - fiyatlari - nish'lere nazaran daha uygun.

lalique markasi da ilginc kokular cikarmistir bugune dek . encre noir misal . (denemeni tavsiye ederim, ozgun bir koku) .

saygi ve selamlar .
önerilerin için saolasın üstad boisin yanına bir tane daha alacam bunlarıda denerim. şuan baccarat aldım tester olarak percival var onuda çok beğendim.

önerilerin için saolasın üstad boisin yanına bir tane daha alacam bunlarıda denerim. şuan baccarat aldım tester olarak percival var onuda çok beğendim.
bi tik klasik olacak sevgili furkan - bildigin uzere - koku dunyasi ucu acik bir evren .
dolayisiyla , oneri ve kullanim elbette goreceli oldugundan, kisi den kisiye degisiyor. bunla beraber kullandigin mevsim, ortam,uygunluk vs cok onemli kanimca .

misal , verdigin ornekler uzerinden su yorumu yapabilirim ilk planda ;

*bois bahar yaz uygun , *bacarat (ayni bacarat dan bahsediyoruz sanirim) daha cok sonbahar ,kis'a uygun .
hatirladigim - bacarat da - > cotton candy / bold tatlimsi bir genel koku havasi var .
sayet ^bacarat'a esnek bakiyorsan , -> *mancera instant crush'i -deneyebilirsin- .

genele donersem :

ben her zaman bir urun alirken basta dedigim nuanslari goz onune alirim . <-> hangi mevsim de kullanabilirim ,
hangi ortam uygun ( ic dis acik kapali ortam , is veya gece cikmalik , vs vb ) .
<- dolayisiyla -> uygunluk kriterlerim olmazsa olmaz baktigim noktalardir kullanacagim kokuya dair .

ilk mesajim da yazdigim -klasik declaration- serisi ise daha cok bahar yaz icin uygun . citrus ve baharatsi bir koku .
^begeni elbette goreceli - bundan bagimsiz bilinen durum ; kult bir kokudur .

saygi ve selamlar .

Naxos
Erba Pura
Ombre Nomade
Versace eros Blue
Black Afgano

saygi ve selamlar .
Hermes
Stronger with you
Hacivat
YSL la Nuit
Most wanted azzaro
Black Orchid
Sauvage
Althair
Dio gio prufomo
Side Effect

Son dönemde denediklerim bunlar çoğunun koku guzelligi geçmişte kullandığım imza parfümler kadar beni tatmin etmedi

Sauvage Elixir
Invictus
Burberry Classic

Hermes
Stronger with you
Hacivat
YSL la Nuit
Most wanted azzaro
Black Orchid
Sauvage
Althair
Dio gio prufomo
Side Effect

Son dönemde denediklerim bunlar çoğunun koku guzelligi geçmişte kullandığım imza parfümler kadar beni - tatmin etmedi -

Sauvage Elixir
Invictus
Burberry Classic
tum bunlar gorceli elbette , dolayisiyla -dogaldir - tatminlik konusunda farkliliklar ;

hermes hangisi ? tahminen cogu kisi terre der , nazarimda ; voyage d'hermes once gelir .
stronger'i denemedim.
hacivat hatirladigim tek kelime ile mukemmel bir koku . aventus dan daha bold , daha versatile ve kaliteli kanimca .
ysl la nuit, marka nin en bold guzel islerinden ,ozellikle dogru kullanimda dort doortluk dur . < - ben bu kokuya bir filmde ilk denk gelip sonra almistim. gecmiste bu baslikta deginmistim bu duruma . john depp filminde ,kendisinin kullandigi koku idi .

azzaro - saygi duyarim markaya, bir doneme damga vurmustur . most wanted'i denemedim.
tom'un black orchid , ozgun bir koku olmasina ragmen fazla tropical ve fazla baskin oldugundan kullanmadim .denedigim oldu.
sauvage dizaynir baglaminda dogru matematikle yapilmis bir koku. gunumuze uygun trend notalari mevcut. denedim kullanmadim.
althair, sahsen denk gelmedim .
gio pro marka nin devam yolculugu . kullanmadim, denedim .
side efffectin benzerlerini kullandim bunu haliyle pas gectim .

son yazdigin 3lu den ilk 2si, cok saglam pazarlanan kokular sinifindan . kullanmadim , denedim.
burberry classic kult kokulardan, bir de brit'i ve london'u var bunlarda iyidir marka ozelinde .

@Ismail ARI , @Metin İbrahim Kavukçu

saygi ve selamlar .

tum bunlar gorceli elbette , dolayisiyla -dogaldir - tatminlik konusunda farkliliklar ;

hermes hangisi ? tahminen cogu kisi terre der , nazarimda ; voyage d'hermes once gelir .
stronger'i denemedim.
hacivat hatirladigim tek kelime ile mukemmel bir koku . aventus dan daha bold , daha versatile ve kaliteli kanimca .
ysl la nuit, marka nin en bold guzel islerinden ,ozellikle dogru kullanimda dort doortluk dur . < - ben bu kokuya bir filmde ilk denk gelip sonra almistim. gecmiste bu baslikta deginmistim bu duruma . john depp filminde ,kendisinin kullandigi koku idi .

azzaro - saygi duyarim markaya, bir doneme damga vurmustur . most wanted'i denemedim.
tom'un black orchid , ozgun bir koku olmasina ragmen fazla tropical ve fazla baskin oldugundan kullanmadim .denedigim oldu.
sauvage dizaynir baglaminda dogru matematikle yapilmis bir koku. gunumuze uygun trend notalari mevcut. denedim kullanmadim.
althair, sahsen denk gelmedim .
gio pro marka nin devam yolculugu . kullanmadim, denedim .
side efffectin benzerlerini kullandim bunu haliyle pas gectim .

son yazdigin 3lu den ilk 2si, cok saglam pazarlanan kokular sinifindan . kullanmadim , denedim.
burberry classic kult kokulardan, bir de brit'i ve london'u var bunlarda iyidir marka ozelinde .

@Ismail ARI , @Metin İbrahim Kavukçu

saygi ve selamlar .
Beni valentino ya taktın bir süredir onu kullanıyorum ama gucci pour homme 2 kokusuna en azından yakın bildiğin bir koku varsa tavsiyeni beklerim

IMG_2096.webp

Geri
Üst Alt