tum bunlar gorceli elbette , dolayisiyla -dogaldir - tatminlik konusunda farkliliklar ;
hermes hangisi ? tahminen cogu kisi terre der , nazarimda ; voyage d'hermes once gelir .
stronger'i denemedim.
hacivat hatirladigim tek kelime ile mukemmel bir koku . aventus dan daha bold , daha versatile ve kaliteli kanimca .
ysl la nuit, marka nin en bold guzel islerinden ,ozellikle dogru kullanimda dort doortluk dur . < - ben bu kokuya bir filmde ilk denk gelip sonra almistim. gecmiste bu baslikta deginmistim bu duruma . john depp filminde ,kendisinin kullandigi koku idi .
azzaro - saygi duyarim markaya, bir doneme damga vurmustur . most wanted'i denemedim.
tom'un black orchid , ozgun bir koku olmasina ragmen fazla tropical ve fazla baskin oldugundan kullanmadim .denedigim oldu.
sauvage dizaynir baglaminda dogru matematikle yapilmis bir koku. gunumuze uygun trend notalari mevcut. denedim kullanmadim.
althair, sahsen denk gelmedim .
gio pro marka nin devam yolculugu . kullanmadim, denedim .
side efffectin benzerlerini kullandim bunu haliyle pas gectim .
son yazdigin 3lu den ilk 2si, cok saglam pazarlanan kokular sinifindan . kullanmadim , denedim.
burberry classic kult kokulardan, bir de brit'i ve london'u var bunlarda iyidir marka ozelinde .
@Ismail ARI ,
@Metin İbrahim Kavukçu
saygi ve selamlar .