- 13 Şubat 2009
- 27.800
- 25.279
- 3.468
Kadın voleybol oyuncuları protesto amaçlı açılış seramonisine katılmadılar mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avustralya daha iyi takım İspanya'nin altın jenerasyonu bitti sıradan oyuncuları var kadrosunda.ispanya galibiyetine 2.34 oran vermişler... çok garibime gitti
Turnuvanın sürprizi Güney Sudan olabilir. En az bronz alırlarsa şaşırmam.Avustralya daha iyi takım İspanya'nin altın jenerasyonu bitti sıradan oyuncuları var kadrosunda.
Eşleşme şansı yanında olması lazım abd Fransa ve Kanada madalya da favoriler bence. Final Fransa abd olabilir.Turnuvanın sürprizi Güney Sudan olabilir. En az bronz alırlarsa şaşırmam.
Rudy ile Lull kariyer sonu olabilir ama avrupa süperstarı hrifler - şaşırdım açıkçası.Avustralya daha iyi takım İspanya'nin altın jenerasyonu bitti sıradan oyuncuları var kadrosunda.
Rudy bırakıyor bu sene son maçları ortalama 10 dakika falan anca oynuyor. Lull de yaşlandı iyice onunda ortalamaları 15 dakikayı geçmiyor kadroda taşıyacak oyuncuları da yok artık.Rudy ile Lull kariyer sonu olabilir ama avrupa süperstarı hrifler - şaşırdım açıkçası.
da basket abi , adam girer 4 te 3 3lüğü sokunca 2dk da yaşın önemi yokRudy bırakıyor bu sene son maçları ortalama 10 dakika falan anca oynuyor. Lull de yaşlandı iyice onunda ortalamaları 15 dakikayı geçmiyor kadroda taşıyacak oyuncuları da yok artık.
3 oyuncusu hariç geri kalanlar nba'de oynamış oyuncular.da basket abi , adam girer 4 te 3 3lüğü sokunca 2dk da yaşın önemi yok
avustralyada nba yapmış baya oyuncu var heralde ordan bir denge yakalamışlar.
hakemler vasat ama - çok kibar fauller..
biz var mıyız ya burda baskette bu arada hiç haberim yok
Usman Garuba mı?ispanyanın pivotu gördüğüm en kötü pivotlardan biri olabilir - vücut yapmış diye oyuncu yapmışlar adamı
ismini bilmiyorum - ses kapalı kenarda bakıyordumda - bakayım kimmişUsman Garuba mı?